Uusi Outpost AT tarjoaa on- ja off-road-kuljettajille monipuolista ja kestävää ajoa kaikissa olosuhteissa. Aggressiivinen kulutuspinta on suunniteltu auttamaan SUV-autoja, crossovereita ja pickupeja selviytymään kovista maastohaasteista, ja rengas on vahvistettu Aramid Shield™ -pinnoitteella – nämä ovat kulutuspinnan alle upotettuja puhkaisunkestäviä aramidikuituja, jotka tarjoavat äärimmäisen kestävyyden jäykille pinnoille ja tievaaroille. Ja olemme varmasti havainneet, että nämä renkaat ovat kovempia kuin aiemmat renkaat useissa vaikeissa olosuhteissa. Itse asiassa olemme kokeneet säännöllisesti sivuseinien puhkeamista vuosien aikana joissakin paikoissa ajettaessa, ja kun olemme käyneet näissä paikoissa uudelleen Outpost AT:n kanssa, meillä ei ole toistaiseksi ollut puhjemia ollenkaan.

Nämä uudet kulutuspinnan suunnitteluelementit auttavat kuljettajia tuntemaan olonsa mukavammaksi ja turvallisemmaksi haastavassa maastossa. Kolmihuippuvuoren lumihiutaleella sertifioitu renkaan mukautuva kumiseos tarjoaa mukavan ja varman ajon millä tahansa pinnalla ja säällä kuin talvirenkaat keksijälle.

- TURAS tiimi on ajanut tällä renkaalla hiekalla, mudalla, epätasaisilla metsäteillä, kallioisilla vuorenrinteillä ja viimeksi useilla epätasaisilla teillä ja viherkaistalla. Viime aikoina olemme ajaneet paljon syrjäisten maanteiden tai "bohereenien" poikki Wicklow Mountainsin kansallispuistossa, joka sijaitsee aivan Dublinin kaupungin eteläpuolella. Wicklow Mountainsin kansallispuisto, joka kattaa 20,483 XNUMX hehtaaria, on suurin Irlannin kuudesta kansallispuistosta. Se on myös ainoa, joka sijaitsee maan itäosassa.

Kansallispuisto ulottuu suuren osan Wicklow-vuorista. Ylämaan rinteet ja pyöreät huiput peittävät ylänkösuon ja nummen. Avarat näkymät katkaisevat vain metsäviljelmät ja kapeat mutkittelevat vuoristotiet. Nopeasti virtaavat purot laskeutuvat metsäisten laaksojen syviin järviin ja jatkavat kulkuaan alankoille. ja koko näiden tutkimusten ajan meillä on ollut jatkuvasti tasaista, hiljaista ja mukavaa matkaa. Kun ajat tuntikausia syrjäisiin kansallispuistoihin ja paikkoihin, jotka ovat kaukana luotettavista apu- tai palautusmahdollisuuksista, on lohdullista, että luotat renkaisiin, joihin olet turvautunut matkustaessasi.

Kuten Nokian Renkaat tuotekehitysjohtaja Olli Seppälä sanoo, "Nokian Renkaat tunnetaan syvästä rengasteknologiaosaamisestamme ja monipuolisesta testauksesta, joka auttaa pitämään kuljettajan turvassa myös äärimmäisissä olosuhteissa". "Outpost AT on viimeisin esimerkki tästä sitoutumisesta ja edustaa korkeimman teknologian tarjontaamme maastoautojen ja kevyiden kuorma-autojen kuljettajille. Olemme käyttäneet vuosia tämän renkaan suunnittelussa ja testaamisessa, ja niissä on otettu käyttöön uusia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kestävän ja monipuolisen vaihtoehdon tiellä ja maastossa.

Outpost AT lupaa auttaa kuljettajia pidentämään maastoaan, kestävyyttään ja matkaansa väärennettyjen ominaisuuksien avulla, joiden avulla he voivat seurata seikkailunsa minne tahansa.

Laajenna maastoasi

Outpost AT auttaa kuljettajia poistamaan rajoituksensa ja menemään luottavaisesti minne heidän matkansa vaativat, mikä vahvistaa tiellä ja maastossa elämyksiä ylivertaisen pidon ansiosta kaikissa ajo-olosuhteissa.

NOKIAN TYRES Outpost AT:ssa on erityinen 3D-kuvio, joka auttaa renkaita menestymään haastavissa olosuhteissa. Renkaan uusi kulutuspinnan kuvio heijastaa maaston monimuotoisuutta, joka on suunniteltu kestämään, mikä parantaa pitoa ja ajettavuutta kaikilla pinnoilla kuumasta asfaltista pehmeään mutaan ja lumeen urautuneeseen soraan.

Summit Sidewalls – huiput renkaan sivuseinien yläosassa – tarjoavat ylimääräistä pitoa, kun rengas uppoaa pehmeille pinnoille, ja tarjoavat esteettisesti näyttävän muotoilun, joka symboloi renkaan kuljettajien kestäviä tavoitteita. Olkapäät vahvistavat renkaan tukevaa pitoa kohdassa, jossa sivupinnat kohtaavat kulutuspinnan kuvion.

Canyon Cuts muodostuu 3D kulutuspinnan ja hartioiden leikkauskohdassa, mikä antaa kuljettajille mahdollisuuden kokea lisäpitoa, kun he kohtaavat arvaamattomia pintoja. Ja näihin pintoihin kuuluu lunta ja sohjoa – Outpost AT on sertifioitu kolmen huippuvuoren lumihiutaletunnuksella. Uusi Outpost AT on suunniteltu yhdistämään ympärirenkaan monipuolisuus ja talvikäyttöominaisuudet.

"Järkeiden ajoneuvojen kuljettajat haluavat nauttia seikkailuistaan ​​ja palata turvallisesti kotiin, olipa heidän kohtaamistaan ​​haasteista riippumatta", Seppälä lisää. ”Loimme Outpost AT:n viihtymään mudalla, lumella, soralla ja asfaltilla, koska pito ja pito eivät vain vähennä rajojamme; ne auttavat meitä rikkomaan rajojamme ja nauttimaan matkoistamme."

Laajenna sitkeyttäsi

Outpost AT on varustettu teknologialla, joka suojaa kuljettajia vaativimmissakin ympäristöissä.

Aramid Shield™ -teknologia antaa renkaalle äärimmäisen kestävyyden ja puhkaisun kestävyyden. Renkaan kulutuspinta ja sivuseinät on suojattu erittäin vahvoilla aramidikuiduilla, jotka ovat samaa materiaalia, jota käytetään luodinkestävissä liiveissä ja ilmailuteollisuudessa. Kulutuspinnan alle upotettu aramidi auttaa suojaamaan epätasaisen maaston ja tien vaarojen aiheuttamilta renkailta, kun taas se vahvistaa sivuseiniä estämään kuoppien ja muiden esteiden aiheuttamat räjähdykset.

Koko kulutuspinnan kuviossa sorasuojat tehostavat Outpost AT:n puhkeamissuojaa. Ne vahvistavat renkaan syvien urien pohjaa, suojaten kiviseltä maastolta ja sallien renkaan mukavan tunkeutua jylkien pintojen läpi.
Outpost AT:n tukeva rakenne tukee suurta kantavuutta ja tekee renkaasta ihanteellisen vaihtoehdon raskaaseen työhön ja vapaa-aikaan, tiellä tai maalla.
"Outpost AT on yksi kovimmista koskaan valmistamistamme renkaista", Seppälä toteaa ylpeänä. "Se on tarpeeksi aggressiivinen tarjoamaan äärimmäistä kestävyyttä Aramid Shield™ -tekniikan ansiosta ja tarpeeksi hienostunut tarjoamaan mukavuutta matkan varrella."

Pidennä matkaasi

Outpost AT tarjoaa korkeat ajokilometrit räätälöidyn kulutuspinnan ansiosta, jonka maisema on taottu suojaavilla ominaisuuksilla. Kanjonin syvä kulutuspinnan kuviointi ylittää edeltäjän Rotiiva AT:n syvyyden 1,5 mm ja LT-metristen versioiden 2,5 mm. Syvennetty kulutuspinta, 11,5 mm ja LT-koot 15 mm, pidentää Outpost AT:n käyttöikää ja vahvistaa sen kykyä hallita vaikeaa maastoa. Kuljettajat voivat nauttia polttoainetehokkuudesta kestävän ja kestävän kumiseoksen ansiosta, joka on suunniteltu minimoimaan vierintävastusta ja pitämään päästöt alhaisina. Kestävän kehityksen globaalina johtajana Nokian Renkaiden tuotteista yli 90 prosenttia kuuluu alhaisimpiin vierintävastuskategorioihin. Kolmiulotteinen lamellointi auttaa Outpost AT:tä taistelemaan lumen, sohjoen ja seisovan veden kanssa, mikä pidentää matkoja ankarissa olosuhteissa. Ja vakautustuet ja uranostimet antavat renkaalle vankan rakenteen, mikä antaa kuljettajille mielenrauhan heidän suunnistaessaan pitkiä matkoja vaikeilla pinnoilla. Kuten aina, Nokian Renkaat auttaa kuljettajia tietämään tarkalleen kuinka paljon kulutuspinnan käyttöikää on jäljellä. Sen patentoitu Driving Safety Indicator, joka on saatavilla kaikissa Nokian Renkaiden uusimman sukupolven tuotteissa, näyttää selkeästi käytettävissä olevan kulutuspinnan prosenttiosuuden, jotta kuljettajat tietävät, milloin on aika ostaa seuraava sarja.

Uusi Outpost AT on fiksu valinta, jonka avulla kuljettajat voivat nauttia renkaan eduista pitkään.
Kestävyyttä ei määrittele vain tämän päivän haasteiden kesto, vaan myös luottamus siihen, että rengas selviää huomisen esteistä”, Seppälä päättää.