EverShower on kannettava suihku, joka voi kierrättää veden (täysin itsenäinen) tai käyttää jatkuvaa makeaa vettä tarpeen mukaan.

Käytä sisällä tai ulkona. EverShower voidaan asentaa tai pakata sekunneissa omaan 8 kg:n (17 lbs) matkalaukkuun.

EverShowerin käyttö

Sijoita EverShower minne tahansa ja miten haluat – ulkona, leirintäalueellasi, pakettiautossasi, katto päällä, katolla, mihin tahansa suuntaan. Aseta 12 voltin sähköpumppu vesilähteeseen – altaan sisään (tyhjennys suljettu), jos kierrätät, tai altaan ulkopuolelle (tyhjennys auki) jatkuvaa makeaa vettä varten.

Kierrättääksesi vain kaada ammeeseen enintään 15 litraa vettä (8 riittää). Käytä aurinkoenergialla tai liesillä lämmitettyä vettä tai todellista luksusta varten kannettavaa vedenlämmitintä.

Kytke pumppu päälle, astu sisään ja nauti upeasta, pitkästä, yksityisestä EverShowerista käytännössä missä tahansa.

Ripusta suihkuluuri yläpuolelle rentoutuaksesi, hands-free-, syyttömyyteen ja yksityiseen suihkuun.

Suihkussa on metalliseostapit, tyyppiköydet kaikkiin sääolosuhteisiin. Kaikissa suihkuissa on nyt kova kuoripäällinen ja pesuletkut vakiona. Evershower sopii erinomaisesti moneen käyttöön, Overlandereihin ja asuntoautoihin, asuntoautoihin, ylimääräinen suihku talon korjaustöissä, mobiili suihku liikkuvalle henkilökunnalle jne. Sen niin monipuolinen Australian armeija ovat nyt käyttäjiä!

Evershower sopii täydellisesti retkeilyyn ja pakkaa kaikki siististi laatikkoon, joka toimii myös suihkun pohjana.

Se on nopea ja helppo koota, ja mukana tulee ohjeet, mutta se on erittäin hyvin suunniteltu ja meistä oli selvää, kuinka se laitetaan. Sen korkeus on alle 1.75 m, jos se kootaan pakettiautoon. Suihku liitetään 12 V:n tupakansytyttimeen tai akkupakkaukseen, ja sen mukana tulee pitkä kaapeli, jonka avulla voit asentaa suihkun asuntovaunun sisälle tai 4wd:n ulkopuolelle. Keitä vain muutama litra vettä, lisää se 5-6 litraan, jotka ovat jo ammeessa ja saat lämpimän 20 minuutin suihkun.

EverShoweria voidaan käyttää myös päällinen irrotettuna

Kun olet valmis, voit yksinkertaisesti pumpata veden pois tai antaa sen valua pois tyhjennystulpan kautta.
Koko suihku pakataan sekunneissa.

EverShoweria Euroopassa jakelee Patrick Roche Manchesterista Iso-Britanniasta. Rakentaessaan asuntoautoaan Pat löysi EverShower-järjestelmän ja tiesi, että EverShower olisi erittäin arvokas ja kiinnostava hänen itserakentajilleen ja Overlanding-yhteisölle. Pat aloitti suihkun tuonnin vuonna 2019 juuri ennen Covidin puhkeamista ja on nyt toimittanut EverShowers useimpiin Euroopan maihin. Kun Pat ei myy suihkuja, hänet voi löytää maastopyörästään tai kajakistaan.