Chile on hyvin monipuolinen maa, jossa on sekä alppi- että aavikkoalueita

Chile on pitkä kapea Etelä-Amerikan maa, joka rajoittaa Perua pohjoiseen, Bolivia koilliseen, Argentiina itään ja Drake-kulku etelässä. Chile on yksi maailman pisimmistä pohjois-etelä-maista, jotka ulottuvat 4,300 km: n (2,670 mailin) ​​pohjoispuolelta etelään ja pelkästään 350 km (217 mi) leveimmälle kohdalle itään länteen.

Maan pinta-alat kattavat noin 756,950 neliökilometrin (292,260 neliökilometrin) maa-alueen. Noin seitsemäntoista miljoonan asukkaan väkiluku on suhteellisen harvaan asuttu sen koon vuoksi.

Chilessä on hyvin monipuolinen ilmasto, joka ulottuu maailman kuivimmasta autiomaasta pohjoisessa Atacaman autiomaahan kautta Välimeren ilmapiirin keskelle, valtameren ilmastoon, mukaan lukien Alpine tundra ja jäätiköt itään ja etelään. Vuodenajat kuuluvat seuraaviin kuukausiin, kesään (joulukuu-helmikuu), syksyyn (maaliskuu-toukokuu), talvella (kesä-elokuu) ja keväällä (syys-marraskuu).

Koko vallankumouksen jälkeisen siirtomaajan aikana ja maan republikaanien aikana maan kulttuuria hallitsi espanja. Muita eurooppalaisia ​​vaikutteita ovat englanti, ranska ja saksa.


Saimme äskettäin kiinni Hans Weber Celisistä Uniland Chilestä, joka järjestää retkiä Chilen syrjäisiin osiin. Hans, joka on suhteellisen uusi kiertuepelissä, selitti meille, että hänen isänsä osti ensimmäisen Unimoginsa 10 vuotta sitten. Se oli käytetty 1300 L, jossa oli Langer & Bock -auto. Se pystyi kuljettamaan vain kahta matkustajaa, joten pari kuukautta myöhemmin he ostivat 416 kaksoishytin Unimog. Näiden kahden talon ulkopuolelle pysäköidyn laitoksen avulla perhe alkoi lähteä pieniin seikkailuihin tutustuen Chilen vuoristoon ja moniin kansallispuistoihin.

Viisi vuotta sitten Hans työskenteli ammattimaisesti toimittajana Santiagossa ja huolimatta tästä mielenkiintoisesta urasta seikkailunhaluinen elämäntapa ja perhematka Unimogissa olivat aina hänen mielessään. Tänä aikana hänen isänsä ehdotti, että heidän pitäisi toimia yhdessä ja kääntää intohimonsa seikkailuun ja Unimogsiin.


He olivat aina hämmästyneitä siitä, kuinka monta ihmistä kysyi heiltä menossa opastetuille matkoille Unimogsiin Chilen ympärille ja niin siemen kylvettiin ja Uniland Chile perustettiin.

Unilogit ovat Uniland Chilen valinnainen ajoneuvo

Tänään Uniland Chilellä on useita Unimogs-kiertueita, joista yksi on 1300L, joka kuljettaa 12-matkustajia. Siinä on mökki, joka istuu mukavasti kymmenen ihmistä takana, ja pari muuta ihmistä voi matkustaa edessä kuljettajan kanssa.

Koet paljon alkuperäiskansoja Chilessä

Heillä on myös 416-kaksinkertainen ohjaamo, jossa voi kuljettaa neljä matkustajaa. Chileen kuuluu myös kolme ylimääräistä 1300L Unimog -ohjelmaa, jotka ovat hyvässä kunnossa ja valmiita lyömään kappaleita, kun ne ovat kiireisiä touring-ryhmien kanssa. Hans kertoi meille, että he uskovat, että Unimog on täydellinen ajoneuvo tämäntyyppisille maataulukoille Chilessä. Kuten Hans on korostanut Patagoniassa, kohtaat valtavia jokia, ja vain Unimog, jolla on korkea raivaus, voi ylittää ne, jotta ne pääsevät kohteisiin, joita 4WD-standardit eivät voi.

Seikkailijat ympäri maailmaa tulevat kokemaan nämä retket

Uniland Unimogs on hyvin kitted, jotta he voivat käsitellä äärimmäistä maastoa. Joitakin näistä jälkimarkkinoiden lisävarusteista ovat vinssit ja raskaat jouset ja iskunvaimentimet. He käyttävät myös uusimpia GARMIN GPS-navigointijärjestelmiä varmistaakseen, että he pääsevät sinne, missä he haluavat mennä syrjäisillä alueilla, mutta tärkeämpää on saada ne uudelleen kotiin.

Kunnossapidon osalta tämä tehdään omassa talossa, jossa yritys seuraa tiiviisti ajoneuvojaan. Heidän päämiehensä ennen siirtymistään Uniland Unimogsin palvelukseen työskenteli Chilessä Mercedes Benzille 25-vuosien ajan ja hänellä on runsaasti kokemusta Unimogsin kanssa työskentelystä.

Uniland Chile vie seikkailunhaluisia ihmisiä opastetuille matkoille heidän suosikkipaikkaansa Patagoniassa. Ne tarjoavat myös kiertopalveluita asiakkaille, jotka haluavat tutustua Patagoniaan omassa matkakulkuneuvonsa mukavasti.

Patagonia

Patagonia on 4WD-matkailijoiden paratiisi, harvaan asuttu alue Etelä-Amerikan eteläpäässä. Patagonia on täydellinen kohde tuoda seikkailunhaluisia turisteja Hans sanoo, että sen maisema ja kestävyys ovat kuin missään muualla planeetalla.

Alueella on voimakkaat vuoret, aavikot, niityt, jäätiköt, järvet ja rannikot kolmella valtamerellä, Tyynellämerellä länteen, Atlantin valtameri itään ja eteläinen valtameri etelään.

Keski-alueella löydät tulivuoren alueen, jossa on tasankoja ja syviä pitkittäisiä syvennyksiä.

Yksi asia on varma, että maailmassa ei ole liikaa paikkoja, joissa voit kokea erilaisia ​​maisemia kuin täällä, ja varmasti tarvitset hyvin hoidetun 4WD: n tutkiakseen monia maailman tämän osan tarjoamia jalokiviä.

Patagonia on täydellinen paikka tuoda seikkailunhaluisia turisteja

Hans Weber Celis
Operaciones y Negocios
[sähköposti suojattu]
www.unilandchile.com
Concepción, Chile

Lisätietoja Uniland Chilen vierailusta www.unilandchile.com