Tämän ongelman podcastiin saimme Ferran Revoltosin Navigattorja kehittäjä Navigattor valikoima GPS-navigointituotteita. Haastattelimme Ferrania hänen elämästään, matkaistaan ​​ja yrityksestään uuden podcasting-sarjan ensimmäisessä jaksossa.

Ferran syntyi perheeseen, jossa vieraan kielen puhuminen oli yleistä. Hänen vanhempansa lähettivät hänet ranskalaiselle koululle, jossa hänet kasvatettiin, sitten hän oppi myös englantia, italiaa ja portugalia, jotka olivat hänen kahden äidinkielensä, katalaani ja espanja. Hänen isänsä tuotti koneita Isosta-Britanniasta, Saksasta, Ranskasta, Italiasta, Ruotsista, Suomesta ja muista maista.


Hänen talossaan matkustaminen ympäri maailmaa oli jokapäiväistä asiaa. Hyvin nuorena hän oli käynyt Ranskassa, Englannissa ja Saksassa. Useiden kielten puhuminen auttoi häntä paljon.
Liikematkustukseen liittyen Ferran on ollut myös runsaasti paikkoja, ja vaikka vapaa-ajan matkustaminen on hänelle houkuttelevampaa, hän sanoo, että liikematkat ja työ tekevät hänelle mahdollisuuden tavata paljon ihmisiä muiden kulttuurien ja muiden tarpeiden kanssa. "Näiden ihmisten tapaaminen on se, mikä todella tekee elämästäsi rikkaampaa, mutta ei välttämättä lompakkoasi."

Yksi Ferranin suosituimmista viimeisimmistä matkoista oli Libyan autiomaajien äärettömyyden ylittäminen, jossa hän ajoi tuhansia kilometrejä ilman sielua, ei edes eläintä. Ferran tunnustaa olevan selkeä heikkous autiomaassa, jossa yksinäisyys ja äärettömyys voivat osoittaa itsellemme, kuinka pieni ja hauras olemme maailman järjestelmässä.

Pyysimme Ferrania selittämään tärkeimmät erot tien ja offroad-navigoinnin välillä ja mitkä ovat tärkeitä eroja, joita on syytä harkita laajan off-road-matkan suunnittelussa.

”Kaikki laitteet voivat tehdä molempia navigointityyppejä. Kaksi erilaista ohjelmistoa on asennettu, erityisesti omistettu. Ne jakavat vain GPS-vastaanottimen, loput tehdään kahdella eri tavalla.
Tieliikenteen ohjelmisto vie sinut yleensä osoitteesta toiseen ja ajaa sinut suoraan oikealle vasemmalle jokaisesta risteyksestä. Sinun tarvitsee vain syöttää kohdeosoite ja muuttaa asetuksiasi. Noudata sitten ohjeita.
Normaalisti, kun poistut asfaltista, tien navigointilaitteet eivät enää ole hyödyllisiä.

Offroad-kentässä päätät minne mennä. GPS näyttää sijaintisi topografisessa kartassa. Voit nähdä ja rekisteröidä polun matkalle, jota kutsutaan raidaksi. Kappaleen varrella voit merkitä yksittäisiä pisteitä tietyllä tavalla, nimeltään Way Points. Se voi olla risteys, risteys, silta, puu, vihreä kenttä tai paikka leirille.

Offroad-navigoinnin tavoitteena on luoda matkareitti myös paikoissa, joissa ei ole teitä tai merkkejä. Jopa aavikon kaltaisissa avoimissa tiloissa, joissa ei tietenkään ole mitään viittauksia. Voit suunnitella matkasi vaiheittain, piirtää sen kartalle, merkitä paikkoja, joissa haluat käydä läpi, käyntikohteet, leiri. Voit myös tuoda polun seuraamaan muiden ihmisten järjestelmiä, vaikka et ole koskaan ollut siellä ennen.Tietäen missä olet, missä olet ollut ja missä sinun pitäisi mennä milloin tahansa, auttaa sinua antamaan itseluottamuksen ja myös viittauksen lopulta pyytää apua, jos apua tarvitaan. ”

Kuuntele podcastissamme lisätietoja Ferranista ja hänen yrityksensä historiasta, mukaan lukien joitakin tietoja yhtiön uusimmasta tuotteesta,Fox 7 Navigator, joka on nyt pois.