Espanjalainen yritys Bravo Snorkel suunnittelee ja valmistaa korkean suorituskyvyn, moderneja ajoneuvojen snorklausjärjestelmiä. Yhtiö avasi uuden verkkosivuston aiemmin tänä vuonna ja on tuonut markkinoille useita uusia tuotteita, jotka kiinnostavat sekä ammattilaisia ​​että yksityisiä asiakkaita.

Tämä yritys on hiljattain avannut uuden verkkosivuston, joka tarjoaa valikoiman tuotetietoja kansainvälisille markkinoille, ja sisältö on saatavana espanjaksi, englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja italiaksi. Tämä uusi sivusto korvaa yrityksen vanhemman Snorkel4x4-jakelualustan verkkosivuston, ja kaikki myynti ja vuorovaikutus Bravo Snorkelin ja sen asiakkaiden välillä tapahtuu uuden Bravo Snorkel -sivuston kautta, mukaan lukien mahdollisuus tehdä online-tilauksia.

Sarja digitaalisten laitteiden näytön malleja

Yhtiö on myös pyrkinyt tekemään tuotteiden viennistä Euroopasta automatisoidun ja virtaviivaistetun prosessin.

Keskittyen ammattimaisiin jakelijoihin ja jälleenmyyjiin Bravo Snorkel tarjoaa yksityiskohtaista tuotetietoa, joka sisältää tietoja tuotteesta, sen valmistuksesta ja logistiikasta sekä sarjojen ja erilaisten mallien suorituskyvyn ja testaustulosten lisäksi.

Verkkosivustolla on myös tuotetietovideoita ja muita interaktiivisia lähteitä. Bravo Snorkel on Euroopan huipputorppuvalmistaja, jonka tavoitteena on tyydyttää asiakaskuntaansa vaativille ja kokeneille maastokäyttäjille, jotka etsivät korkeatasoista snorkkelia parhaan takuun kanssa kohtuulliseen hintaan; yhdistelmä, jota ei ole koskaan ollut ennen.

Jeep Wrangler snorkkeli

Tämä uusi snorkkelimalli paljastettiin viime vuoden lopulla Italiassa, ja nyt se on vihdoin tulossa markkinoille molemmilla esitellyillä versioilla, vakiona ja pienikokoisina.

Ensimmäinen versio tulee saataville kesäkuussa 2020, ja siinä on vakiokonfiguraatio vaihdettavissa olevasta päästä käyttäjille, jotka tarvitsevat suurinta kahlausominaisuutta tai niille, jotka joutuvat asentamaan syklonin esisuodatinlaitteiston käytettäväksi erittäin pölyisissä olosuhteissa.

Kompakti versio on suunniteltu erityisesti niille Wrangler-omistajille, jotka rakastavat kääntää tuulilasi alas kesäpäivänä, mutta jotka silti tarvitsevat suojata moottoria. Tämä snorklausvaihtoehto on erittäin kykenevä ja tarjoaa silti mahdollisuuden raikkaaseen ilmaan ja myös erinomaiseen suorituskykyyn. Tämä vaihtoehto on käytettävissä myös kesällä 2020.

 

Molemmat näistä snorkkeleista voidaan asentaa alle 15 minuutissa, ja rungot ja komponentit on suunniteltu yhteensopiviksi, joten standardi voidaan vaihtaa kompaktiin 5 minuutissa ja päinvastoin. Kanavien kokoonpano tarjoaa tarvittavan ilmavirran moottorille. Bravo on panostanut huomattavasti ilmavirran osien pitämiseen ja luonut kokoonpanon, joka ei vaadi reikien tai leikkausten tekemistä ajoneuvoon. Sarjaan sisältyy myös vaihdettava lyhyempi antenni.

Volkswagen T5 / T6 snorkkeli

Eniten kysyttyä snorklauspakkaus sen julkistamisen jälkeen on erittäin selvästi Bravo Snorkel SVW6 Volkswagen T6: lle ja T5: lle. Snorkkeli on suunniteltu helppoa asennusta varten 2.0-ajoneuvoihin ja vasemmanpuoleiseen ohjaukseen. Myöhemmin tänä vuonna julkaistaan ​​variantti 2.5-moottorille ja sopii myös oikeanpuoleiseen ohjaukseen sekä sekä 2.0- että 2.5-moottorille.

Bravo-joukkue on testannut tämän snorkkelin Marokon autiomaassa erittäin vaikeissa olosuhteissa. Tämä snorkkeli parantaa huomattavasti Volkswagen-pakettiautojen suorituskykyä samalla kun se näyttää hyvältä ja ainutlaatuisella rakenteella, joka eroaa kaikista muista aiemmin nähtyistä snorkkeista.

Estetiikka on erittäin tärkeä asia Bravon joukkueelle ja uskoo pyrkimään luomaan täydellinen tasapaino parhaan suorituskyvyn parantamisen välillä ja tarjoamaan myös modernin ja hyvännäköisen lisävarusteen vaativimmille asiakkaille. Bravo sanoo, että sinun pitäisi olla "ylpeä ajamassasi".

Mercedes Sprinter 907 snorkkeli

Uusien Mercedes Sprinter 907 -laitteiden omistajat ovat vaatineet snorkkeliä pakettiautojen markkinoille tuonnista lähtien, sekä 4 × 4 että 4 × 2 versioita. Sprinterin uusi muotoilu keskittyi lokasuojaan ja konepelliin, ja se vaikeutti ajoneuvon snorkkerin suunnittelua, koska suunnittelun vuoksi sisäkanaviin ja ilmalaatikkoon pääsy oli melko vaikeaa.

Bravo-snorkkelin lopullinen muotoilu on kuitenkin erittäin mukava snorkkelirunko, joka noudattaa sprinterisuunnittelun linjoja, jolloin se näyttää hyvin integroituneelta ajoneuvon muotoon. Sarja oli tarkoitus paljastaa vuonna 2020 Abenteuer & Allrad Näyttely Bad Kissingenissä, kuten me kaikki tiedämme, näyttely oli peruutettava Covid-19-taudinpurkauksen vuoksi, mutta snorkkeli on saatavilla Bravosnorkel.com-verkkosivuston kautta ja se voidaan esitellä muissa näyttelyissä ennen vuoden loppua.

Mercedes Sprinter Snorkel seuraa ajoneuvon linjoja