radioCB-radiot Euroopassa. Kansalaisten bändiradio (tunnetaan myös nimellä CB-radio) on monissa maissa lyhyen matkan radioviestintäjärjestelmä yksilöiden välillä tyypillisesti 40-kanavien valinnassa 27 MHz (11 m) -kaistalla. Kansalaisryhmä eroaa muista henkilökohtaisista radiopalveluista, kuten FRS, GMRS, MURS, UHF CB ja Amateur Radio Service ("kinkku" -radio). Monissa maissa CB-operaatio ei edellytä lisenssiä, ja (toisin kuin amatööriradio) sitä voidaan käyttää liike- tai henkilökohtaiseen viestintään. Kuten monet muut kaksisuuntaiset radiopalvelut, useat käyttäjät jakavat kansalaisjoukon kanavia. cbradio-1-6(Wikipedia)

CB on vapaa käyttöluvanvaraiseen radioviestintäpalveluun. Sen avulla ihmiset voivat kommunikoida keskenään (normaalisti) lyhyillä alueilla ilman mitään niihin liittyviä puhelu- tai tilausmaksuja. Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja 80-kanavilla on saatavilla 40 CB-kanavia radioteitse koko muualla Euroopassa.

Kaikkien 80-kanavia voidaan käyttää Isossa-Britanniassa, mutta vain muualla Euroopassa käytettäviä 40-kanavia on käytettävä Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella.
Keskuspankkien käyttö on vähentynyt paljon sen suosion korkeudesta myöhään 70s ja aikaisin 80s, kun CB ja kinkku radio oli suosittu menneisyys aikaa monille ihmisille.
Kuitenkin CB: n käyttö on pysytellyt jalansijan käyttämiseksi kuorma-autonkuljettajien, taksiyritysten, kunnallisteknisten yritysten sekä virkistys- ja ammattikäyttäjien keskuudessa.cbradioclose

Kuljettaja voi lähettää viestejä toisilleen tie- ja liikenneolosuhteista, vaaroista ja muista hyödyllisistä tiedoista.
- Turas tiimi käyttää CB-radiota tiellä pitääkseen kommunikaatiomme kulkemalla erillisissä ajoneuvoissa ja auttamaan koordinoimaan navigointi- ja toimintamalleja videomateriaalin tai valokuvien aikana.

Keskuspankit ovat myös hyvä ja luotettava vaihtoehto, kun matkustelemme vauhdikkaasta radasta ja mobiiliverkon kattavuus saattaa olla piilevä tai olematon.

CB-radio on vain osa vaatimusta, tarvitaan myös antenni, kun taas pienet kädessä pidettävät radiot ovat teknisesti "CB: itä" kohtuulliselle alueelle. Tarvitaan ulkoinen antenni ja se on antenni, joka määrittää alueesi - ei radiota.

Yleensä antenni on pitempi / suurempi, sitä suurempi alue.

mitkä tahansa kohtuulliset etäisyydet ulkoista antennia vaaditaan, ja antenni määrää kantaman - ei radio.

cbradio-1-8Yleensä antenni on pitempi / suurempi, sitä suurempi alue. Antenni on asennettava metalliseen paikkaan ja maadoitettava. Antennit todella käyttävät ajoneuvoa luodakseen maatason, joka lisää radiosignaalin tehoaluetta. Jos antenni ei ole maadoitettu, CB: ltä ei saada hyvää suorituskykyä.

CB: n toimitti meille Long Communications, yksi Irlannin johtavista kaksisuuntaisista radioliikennevälineistä.

Niiden erikoisuus on CB-radio, Marine Radios, skannerit ja Walkie Talkies. Jotkut asiakkaista ovat maakuntaneuvosto, tuulivoima, kalastusalus, maatalousyrittäjä ja hallitusosasto. Löydät ne verkossa, tätä, kerro heille, että lähetimme sinut 🙂

 

longcomCB-radiot Euroopassa