ISSUE ELEVEN -  TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE

Bedankt voor het langskomen en we hopen dat je geniet van ons pre-zomer nummer. In dit nummer rapporteren we opnieuw over een aantal fantastische Camping- en 4WD-avonturen in Europa en daarbuiten met bezoeken aan IJsland, Achill Island en Botswana in Afrika.

We bekijken de 4WD-pick-uprevolutie in Europa en we dekken de 2019 Abenteuer & Allrad show die je een overzicht geeft van wat er in petto is op de expo van dit jaar. Zoals altijd presenteren we kampeer- en toerapparatuur van topkwaliteit, waaronder vuurkorven, kookplaten, solarlampen, luifels, opbergboxen, bijgebouwen en nog veel meer. We hebben ook de tweede aflevering van de podcast, dit keer met Philip Bond, en we bespreken de voordelen van een kampvuur en de beste houtsoort om er een te gebruiken.

Zoals altijd bevat het magazine veel interactieve video en andere kampeer- en tourtips waarvan we hopen dat je ze nuttig vindt.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze merkpartners te bedanken voor het spelen van een zeer belangrijke rol bij het helpen verwezenlijken van ons tijdschrift en voor onze lezers voor hun deelname aan onze avonturen.
Genoeg gezegd ... we hopen dat je geniet van uitgave 11.
Het TURAS Team