Probleem drie - zomer 2017 TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE.

Welkom bij nummer drie van TURAS Camping en 4WD Adventures Magazine
In deze uitgave nemen we deel aan ervaren gids Nicolas Genoud tijdens een fascinerende reis door de Namib-woestijn. Het is bijna tijd om in te pakken voor de Abenteuer and Allrad show in Duitsland in juni, bekijken we wat we kunnen verwachten tijdens de show. José Almeida brengt ons op reis om wat afgelegen en stoffige tracks in Portugal te verkennen. We verwelkomen ook onze Auzzie-vrienden bij Drifta naar Europa en kijk naar een aantal van hun uitstekende kampeerspullen. Het zou geen a zijn TURAS magazine als we op een gegeven moment niet hebben geprobeerd te vissen en we kijken ook naar een aantal fantastische en unieke kampeerbestemmingen in het midden van Europa - en nog veel meer, inclusief recensies van enkele van de beste uitrusting die je kunt meenemen de weg.

Probleem drie - zomer 2017 TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE