The Bell Family a2a Expedition. Voor degenen onder ons die een nomadische inslag hebben, is het idee om ons werk af te maken, het huis te verkopen en weg te lopen van ons dagelijkse leven en de wereld rond te reizen in onze favoriete truck, waar dromen van gemaakt zijn . Maar wat doe je als je een jong gezin hebt en andere verplichtingen hebt? … ..Geen drama, neem gewoon de kinderen mee en maak je geen zorgen over de andere dingen.

Dat is precies wat Graeme Bell deed, samen met zijn vrouw Luisa en twee kinderen Keelan en Jessica. We hebben onlangs een ontmoeting gehad met de mooie familie Bell in de Abenteuer & Allrad Show in Duitsland. Het gezin is momenteel op een reis naar meerdere continenten in hun indrukwekkende Land Rover Defender 130.Deze indrukwekkende Land Rover RTW, simpelweg Mafuta genaamd, is jarenlang uitgerust met alle avontuurlijke benodigdheden en ziet er zeker uit.

Dus wanneer werd het zaad gezaaid voor dit ongelooflijke overlandingsavontuur? In 2010 vertrok de Bell-familie uit Zuid-Afrika in hun Land Rover Defender op een Afrikaans avontuur dat hen uiteindelijk zou treffen met de overlandverslaving. Na zes maanden tournee door Zuid- en Oost-Afrika keerden ze terug naar hun huis in Zuid-Afrika, naar het normale leven en de zakelijke sleur.

Alleen touren in hun trouwe Landy, Mafuta, kon hun trillende handen stillen en hun onverzadigbare honger stillen. De beslissing werd genomen, ze besloten om een ​​alternatieve reislevensstijl te leven, een beslissing die hen en Mafuta ertoe zou brengen om in eerste instantie naar Zuid-Amerika te gaan, waar, door een combinatie van geluk en slechte beslissingen, ze hebben het continent meer dan twee jaar rondgevaren voordat ze hun blik op Noord-Amerika vestigden. Nu zijn de jongens in Europa momenteel in Portugal, waar ze het volgende deel van dit geweldige avontuur plannen.

 

zou hen uiteindelijk teisteren met de overlandende verslaving. Na zes maanden tournee door Zuid- en Oost-Afrika keerden ze terug naar hun huis in Zuid-Afrika, naar het normale leven en de zakelijke sleur. Alleen toeren in hun trouwe Landy, Mafuta, kon hun trillende handen stillen en hun onverzadigbare honger stillen. De beslissing werd genomen, ze besloten om een ​​alternatieve levensstijl op reis te gaan, een beslissing die hen en Mafuta ertoe zou brengen om in eerste instantie naar Zuid-Amerika te gaan waar ze, door een combinatie van geluk en slechte beslissingen, meer dan twee jaar het continent rondvlogen voordat ze hun bezienswaardigheden op Noord-Amerika. Nu zijn de jongens in Europa momenteel in Portugal, waar ze het volgende deel van dit geweldige avontuur plannen.

[[Iedereen die een Land Rover bezit, inclusief onszelf, weet dat de meeste Land Rovers die ooit zijn gemaakt nog steeds onderweg zijn]]

Steunen uit de industrie spelen een sleutelrol bij het maken van avonturen zoals dit en een van deze sponsors is het Britse bedrijf Bearmach. Sinds 1958 is het familiebedrijf Bearmach Limited de marktleider voor de levering van reserveonderdelen voor Land Rover.

Iedereen die een Land Rover bezit, inclusief onszelf, weet dat de meeste Land Rovers die ooit zijn gemaakt nog steeds onderweg zijn. Bedrijven zoals Bearmach hebben zeker geholpen om ze op weg te houden door gemiddeld 330,000-onderdelen per maand aan 140-landen te leveren. Bearmach is een van de grootste en scherp geprijsde online verkopers van onderdelen en accessoires voor alle Land Rover-voertuigen, wereldwijd.

Graeme legt uit dat wanneer je met je expeditie voertuig rijdt naar plaatsen waar weinig anderen betreden, je volledig op je voertuig moet kunnen vertrouwen. Dat vertrouwen is gebaseerd op goed mechanisch onderhoud en uitstekende componenten. We hebben andere merken geprobeerd, maar hebben geleerd de onderdelen van Bearmach Land Rover op een kwart van de kosten zo goed als originele onderdelen te vertrouwen. Onze Land Rover brengt ons over de hele wereld en met Bearmach-producten in de reserve-kratten weten we dat we het beste hebben. Vertrouwen is alles.

Onderweg hebben Graeme en Luisa zichzelf opnieuw uitgevonden van zakelijke ondernemers en studenten tot schrijvers, fotografen, kunstenaars, opvoeders en monteurs en hebben deze vaardigheden gebruikt om twee boeken te schrijven en te publiceren die hun avonturen tot nu toe delen met de wereld.

Het eerste boek dat simpelweg Travel the Planet Overland werd genoemd, werd geschreven om anderen te inspireren deze schitterende rots te verkennen die we allemaal naar huis roepen en een kernboodschap leveren, eenvoudigweg dat iedereen die voldoende geïnspireerd is de planeet over land kan reizen.

De familie Bell neemt de lezers bij de hand en begeleidt hen door de realiteit van de wereldreiziger op de lange termijn. Ze introduceert de verschillende soorten reizigers over land en de voertuigen die ze de voorkeur geven, op basis van de vloeibaarheid van hun cashflow. In het boek begeleiden ze lezers vervolgens door de financiële en emotionele voorbereidingen voor reizen over land en bieden ze de tools voor reizen overlandreizen!

Het tweede boek We Will Be Free beschrijft de uitdagingen waarmee de familie Bell te maken heeft wanneer ze zichzelf uit de 'echte' wereld halen en op weg gaan om Afrika te verkennen en het Zuid-Amerikaanse continent in een Land Rover te omzeilen. Geschreven met passie en vanuit het hart.

We Will Be Free is meer dan zomaar een reisboek, zoals benadrukt door de Bells, het boek is een modern manifest, een verklaring van onafhankelijkheid en zelfvoorziening. The Bell Family a2a Expedition