Geïntegreerde batterijbeheersystemen van CTEK.

We bekijken het ultieme 12V 4WD en kampeerkrachtbeheersysteem het CTEK 120A Smart Pass en D250SA Smart Charger

Vaak bevinden we ons voor langere perioden buiten het netwerk. Uit de buurt zijn van stopcontacten en energienetwerken betekent niet dat u moet stoppen met het gebruik van uw verlichting en elektronica. We vertrouwen op een uitstekende uitrusting om ervoor te zorgen dat we onze koelkasten kunnen laten werken, onze lampen gloeien en onze laptops en camera's van stroom voorzien. Hier kijken we naar een van de beste 12V-laad- en energiebeheersystemen op de markt.

Dit systeem bestaat uit twee producten uit CTEK biedt betrouwbare stroomvoorziening voor uw voertuigaccu en vrijetijdsbatterij tijdens langere ritten buiten het netwerk.

De D250A-oplader is een veelzijdige oplader die kan worden opgeladen via een dynamo of rechtstreeks op een extern zonnepaneel kan worden aangesloten, omdat het een ingebouwde zonneregelaar bevat. Het kan in oude en nieuwe voertuigen worden geïnstalleerd vanwege de compatibiliteit met modernere slimme alternators. De ingebouwde temperatuursensor verhoogt automatisch de spanning bij koud weer en verlaagt de spanning bij warm weer, wat veilige en optimale prestaties van het systeem garandeert. De D250A-oplader is echter slechts een deel van het systeem.

Het Smart Pass 120A-energiebeheersysteem stuurt de lading naar uw serviceaccu en zorgt voor stroomtoevoer naar de verbruiker afzonderlijk. Gebruikt samen met een CTEK D250SA, SmartPass zorgt voor een optimaal opladen van de batterijen te allen tijde.


SmartPass heeft ook een geïntegreerde 'batterijbescherming' die deep-cycle batterijen beschermt tegen volledig ontladen, wat een batterij ernstig kan beschadigen. Bovendien zorgt deze functie ervoor dat cruciale apparatuur zoals radio, noodverlichting en navigatiesystemen altijd voldoende vermogen hebben om te functioneren.

Het systeem kan stroom tot 120-versterkers aan en is geschikt voor accubanken tussen 28-800Ah. Het is geschikt voor alle soorten 12V lood-zuur batterijen en is IP65 geclassificeerd (waterstraal en stof beschermd en goedgekeurd voor gebruik buitenshuis).
Er is ook een speciale functie om u te helpen als uw hoofdaccu leeg is, met een starthulpfunctie. Dit systeem is een permanent en betrouwbaar onderdeel van onze kampeerspullen.

Geïntegreerde batterijbeheersystemen van CTEK.

gerelateerde inhoud

Introductie van CTEK 140A Oplaadsysteem met dubbele batterij

SnoMaster Energiebesparende tips voor uw koelkast met vriesvak. Tips voor het gebruik van een draagbare koelkast met vriezer.