SnoMaster Energiebesparende tips voor uw koelkast met vriesvak.

Snomaster 4 × 4 Koelkastdiepvriezers. Als we kamperen, is het altijd belangrijk dat we de beschikbare stroom die we hebben, of het nu afkomstig is van een deep-cycle batterij of andere bronnen, zo verstandig mogelijk gebruiken. Er is niets erger dan een koelkast met vriesvak vol met producten en alles moeten weggooien simpelweg omdat je geen extra stroom meer hebt omdat je de koelkast niet goed gebruikt. Hier zijn een paar tips van SnoMaster voor het effectief gebruiken van uw koelkast met vriezer.

Als de koelkast op een batterij werkt, moet u enkele van deze eenvoudige, maar effectieve tips voor energiebesparing overwegen.

Pre-Koelen uw items

Voor minstens 12 uren voordat je op reis gaat, kan het erg handig zijn om alles wat je wilt bewaren te pre-koelen in de SnoMaster koelkast, thuis in de koelkast. Je kunt het eten ook in de SnoMaster koelkast en voer het uit op 230 Volts. Voor producten die nog steeds warm zijn, is het het beste om dit een dag voor vertrek op uw reis te doen.

Sorteer uw Frozen Food op een verstandige manier

Wanneer u meerdere dagen op reis gaat, sorteert u uw eten op basis van maaltijden om op een bepaalde dag klaar te zijn. Als u elke laag bedekt met een krant, kan er minder koude lucht ontsnappen als de koelkast wordt geopend.

Vul lege ruimte op

Als een meestal lege koelkast / vriezer wordt geopend, komt er veel warme lucht in de bak en moet deze na het sluiten weer worden afgekoeld. Dit is erg energieverslindend. SnoMaster raad aan dat u lege ruimte vult met bevroren waterflessen. De bevroren flessen helpen ook om de temperatuur langer in de doos te houden, zelfs wanneer de koelkast is uitgeschakeld.

Minimaliseer de tijd bij het openen van het deksel

Maak er een gewoonte van om het deksel voor korte periodes te openen, wanneer het deksel open is, is het niet het beste moment om een ​​gesprek te hebben met je kampeervrienden terwijl je over je open koelkastdiepvriezer leunt, het alarmsysteem moet je eraan herinneren om het deksel te sluiten. deksel.

Werkend op 230 Volt

Als u meerdere dagen op dezelfde plaats blijft zonder het voertuig te besturen (waardoor de lading in de batterij wordt vervangen), bedien dan uw koelkast op 230 Volt netspanning (indien mogelijk).

Zonnepanelen

In zonnige gebieden wordt het installeren van een zonnepaneel en / of extra batterijen ook aanbevolen. Vooral als u meerdere dagen op dezelfde plaats blijft zonder het voertuig te verplaatsen.

Koelvermogen

Een lege koelkast kan gemiddeld 6 ° tot 8 ° C per uur worden afgekoeld.Wanneer de koelkast is uitgeschakeld, duurt het opwarmen van een lege doos van 0 ° tot 20 ° C tussen 13- en 16-uren, afhankelijk van het model.

Energieverbruik

De SnoMaster koelkasten en diepvriezers zijn uitgerust met een 66 Watt SnoMaster krachtige compressor. Dit geeft, in tegenstelling tot sommige modellen van concurrenten, de hoogste prestaties, ongeacht of deze op 12, 24 of 230 Volt werkt.


De compressor heeft ongeveer 5.5 versterkers nodig. bij 12 Volt om op vol vermogen te werken. Als de koelkast gevuld is met warm voedsel, kan het afkoelen tot 6 ° C tot vier uur duren. Het verbruik is dus ongeveer 20 Ah. Tijdens bedrijf is het stroomverbruik van de 40 Liters-koelkast met gesloten deksel minimaal ongeveer. 0.2-versterkers. en dus minder dan 5 Ah per dag. Doorgaans is het energieverbruik van 10 tot 40 Ah per dag nodig. Typische auto-accu's hebben een capaciteit van 70 tot 100 Ah. Deze prestatie kan echter niet volledig worden bereikt. U kunt ongeveer de helft van de capaciteit van conventionele loodzuuraccu's gebruiken, tot ongeveer. 80% van cycle-proof batterijen (AGM) en bijna 100% van spiraalvormige opwikkelbatterijen.

SnoMaster Energiebesparende tips voor uw koelkast met vriesvak. Tips voor het gebruik van een draagbare koelkast met vriezer. Snomaster 4 × 4 Koelkastdiepvriezers

Ice Cold Anywhere - The Snomaster Draagbare koelkast met vriesvak (SnoMaster SMDZ-CL56D)

Draagbare stroomoplossingen met Ark Pak