Tips voor het opzetten van een grondtent. Kies een vlakke en bij voorkeur schaduwrijke / beschutte plaats, beschut tegen windregen en zonneschijn. Zorg ervoor dat je je tent niet in een put of depressie gooit waar water kan verzamelen of zelfs kan stromen als het weer verandert.

Zorg ervoor dat er geen stenen, boomwortels of andere hobbelige of scherpe voorwerpen op de grond liggen waar de tent komt te staan. Weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt voor de tent voordat je gaat opzetten, ken je de afmetingen van je tent, inclusief vliegendoeken en scheerlijnen.

Zorg ervoor dat je weet waar de dichtstbijzijnde watervoorziening beschikbaar is (als je je eigen water niet hebt gehaald) probeer dicht (maar niet te dichtbij) te water te steken.

Waar zal je toilet zijn? Zorg ervoor dat u een geschikte locatie op ten minste 200 meter afstand van de dichtstbijzijnde waterbron vindt, zoals beschreven in de Laat geen sporen na. Hierdoor blijft de waterbron schoon. Is de locatie veilig? Houd rekening met plotselinge valpartijen, gaten of depressies die kunnen leiden tot struikelblokken of vallen in de duisternis.

Is kamperen toegestaan ​​in het gebied of heb je toestemming nodig?

Als je helemaal klaar bent, zorg dan voor een stabiel en weerbestendig onderkomen voor de nacht, ontspan en geniet van het landschap 😀

Tips voor het opzetten van een grondtent.

Een korte geschiedenis van tenten - waar kwamen tenten vandaan? De geschiedenis van tenten.

Home of the Light Elves - De Alfheim 19.6 Tipi uit NORDISK