Valitettavasti ajoneuvovarkauksien suuntaus monissa maissa ei näytä vähenevän pian eikä vielä pahempaa - korkeimpana halutuimpien ajoneuvojen joukossa erittäin järjestäytyneille jengeille, jotka varastavat monia näistä ajoneuvoista tilauksesta ja lähettävät ne sitten ulkomaille, ovat Land Rover Defenders ja muut pakkasivat ulos 4 × 4 ajoneuvoja, joita käytämme ja rakastamme.

Puolustaja on erityisen haavoittuvainen ironisesti siitä syystä, että useimmat meistä rakastavat sitä. Suurimpana vetoomuksenaan sen ikoninen ulkonäkö, joka juontaa juurensa vuosikymmeniin, tarkoittaa, että valitettavasti ajoneuvon perusturvallisuus on päivätty, ja ellet ota käyttöön ylimääräisiä toimenpiteitä autosi suojaamiseksi, se on istuva ankka kaikille ”haiseville” autoille varas '(mukava 80-luvun lyyrinen viittaus - voitko nimetä sävelmän?).
Joten mitä voit tehdä estääksesi ajoneuvostasi seuraavan, joka vie ei-toivotun matkan ulkomaille ilman sinua roolissa?


Äärimmäisimmässä, mutta se, joka näyttää kasvavan suositulta alueilla, joilla on jatkuvasti varkausongelmia, on ajotieltä turvataso, jossa ajotiellesi on asennettu posti, joka on yksinkertaisesti vedetty maasta ja lukittu paikoilleen ja estää ajoneuvon kulkuväylää. laittaa kotiarestiin. Vaikka tehokas ja erinomainen visuaalinen pelote, kun ajoneuvo on kotona, siitä ei ole hyötyä, kun olet poissa kiinteistöstäsi.

Muita ajoneuvon sisäisiä visuaalisia pelotteita, joita kannattaa tutkia, ovat kunnollinen ohjauspyörän lukko ja poljinlukitusjärjestelmä. Niiden yksinkertainen ja melko nopea soveltaminen ovat kunnollista visuaalista pelottelua ja varolle lisättyä haittaa, joka määritettynä ei ehkä pysäytä heitä, mutta hidastaa niitä.
Ainoa työkalu, joka melkein takaa ajoneuvon pitämisen hallussaan tai ainakin sen takaisin saamisen, jos se otetaan, on tracker / immobilizer unit. Ja tutkimukset tukevat sitä Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen äskettäin suorittamaa autovarkauksia koskevassa tutkimuksessa, joka osoitti, että elektronisen käynnistyksenestolaitteen lisääminen on suurin vaikuttaja vähentämällä varkausmahdollisuuksia 25-50 prosentilla.
Seurantalaitteen asentaminen ajoneuvosi lisäksi lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi saada se takaisin, jos epäonnistut sen ottamisesta ensisijaisesti, mutta myös lisäetu, että monet vakuutusyhtiöt alentavat vakuutusmaksua, jos ne varustetaan trackerilla. , ja laske se vielä pidemmälle, jos se on asennettu myös ajonestolaitteeseen.

Yksi sellainen tuote, joka ei sisällä vain molempia ominaisuuksia, samoin kuin useita muita todella hyödyllisiä ominaisuuksia, on DefenderDefenderin kilpailukykyisesti hinnoiteltu tuote. Pääkonttori sijaitsee Iso-Britanniassa Gloucesterissa, mutta se toimitetaan Eurooppaan ja muihin maihin. Tämä hieno paketti on helppo ja edullinen asentaa (kestää noin 30 minuuttia jokaiselle, joka tuntee ajoneuvojen sähköä tai paikallisen ystävällisen mekaanikon oma).

Asensimme yksikön johonkin Turas ajoneuvot useita kuukausia sitten testata sitä ja ovat olleet todella vaikuttuneita tuloksista. Kuten monien muiden markkinoilla olevien tuotteiden kanssa, sen avulla voit geo-aitaa ajoneuvosi pysäköinnin jälkeen. Jos ajoneuvo siirtyy tämän alueen ulkopuolelle, joko omalla voimallaan tai vedettäessäsi tai vetäessäsi sinut pois, hälytys tapahtuu sekä mobiilisovelluksen kautta että soittamalla valitsemasi numeroon, jos se on asetettu niin. Jos se liikkuu, reaaliaikaisen seurannan syöttö antaa sinun seurata ajoneuvoa uskomattoman tarkkuudella sen sijainnin päivitettäessä 10 sekunnin välein. Tämä on kuitenkin vasta DefenderDefenderin aseiden alku.

Puhelimen helppokäyttöinen sovellus ohjaa laitetta ja näyttää sinulle tarkalleen missä ajoneuvo on sijoitettu samoin kuin onko se kytketty pois päältä, joutokäynnillä vai käykö se todella.
Toinen ominaisuus, josta todella pidämme, on tärinähälytys. Aseta valitsemasi herkkyystasoon, jolloin sinut hälytetään jälleen, jos ajoneuvoa peukaloidaan. Koska monilla meistä on ylimääräinen pakkaus kiinnitettynä ajoneuvoihimme, kuten kattotelttoilla, tämä on hieno turvaominaisuus, joka auttaa suojaamaan näitä osia itse ajoneuvon päällä.

Epätodennäköisessä tilanteessa varkaat onnistuvat pääsemään sisään ja alkamaan ajaa ajoneuvosi pois moottorin tappaja -ominaisuuden ansiosta saat lopullisen mielen, jonka avulla voit yksinkertaisesti painaa yhtä puhelimen sovelluksen painiketta, joka katkaisee ajoneuvon sähkön heti ja tuo sen pysähtyä.

Mielenrauha, joka meille annettiin, koska tämän hienon järjestelmän asentaminen on ollut sijoituksen arvoista, on saatu lisää mukavuutta, kun olen puhunut yrityksen omistajalle Dan Knightille, joka selitti, että tähän mennessä 1% kaikista asennetuista yksiköistä on käynnistänyt varkausyritys, mutta yhtäkään näistä ei ole menetetty ja jokainen ajoneuvo on palautettu - mukavuus todellakin.

Käytämme yhdistelmäämme korkealaatuisen ohjauspyörän lukituksen kanssa visuaalisesti estämään mahdollisia varoja tekemästä mennä ajoneuvoomme turvallisena tietäen, että heidän pitäisi päästä sisään siihen mennessä, kun he ovat ohjauslaitteen ohi lukita tärinähälytys on jo laukaistu ja soitettu puhelimeemme ja olemme aktivoineet sytytystapin estääksemme sen menemisen mihin tahansa ja estämään ajoneuvomme tulemasta seuraavaksi tilastoksi.

Varkauden pelon lisäksi järjestelmä antaa sinun myös seurata jokaista tekemääsi matkaa, joka voidaan muistaa sovelluksen historian kautta, jolloin saadaan kartattu versio siitä, missä ajoneuvosi on ollut - ihana pieni ominaisuus toistaa seikkailunhaluisempaa off-road-seikkailut nähdäksesi tarkalleen missä menit ja maasto peitetty. Ja älä anna tuotenimen tehdä sinusta muita kuin Land Rover Defender -omistajia tuntemaan itsesi jätetyksi, koska tämä tuote voidaan asentaa yhtä helposti moniin muihin ajoneuvoihin, joiden avulla voit myös nauttiaksesi korkeimmasta suojaustasosta.

Älä vain ota sanaamme, mene katsomaan itse verkkosivustoon www.defenderdefender.co.uk tänään ja tilata itsesi ennen kuin pahoittelet, ettet ole tehnyt niin. Ja niin ei ole koskaan ollut parempaa aikaa, koska 30.4.20 saakka olemme iloisia voidessamme sanoa TURAS -lehdessä voit hyötyä yksinoikeudella 10%: n alennuksesta. Lainaa vainTURAS20 'kun teet tilauksen hyödyntääksesi tätä upeaa tarjousta - voit kiittää meitä myöhemmin!