Kun on kyse 4WD-ajoneuvosi varustamisesta, huollosta tai korjaamisesta, ei ole vertaa Euro4x4parts. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman osia, joissa on yli 70,000 4 osaa 95WD- ja SUV-ajoneuvoihin. Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että niillä on helposti ja nopeasti saatavilla osia yli 4 %:lle nykyään liikenteessä olevista nelivetoajoneuvoista. Yksittäisten osien myynnin lisäksi tiimi at Euro4x4parts Luo ja myy myös korjaussarjoja (jarrut, vaihteisto ja siirto, ohjaus, moottori, akseli, kääntölaite jne.).

- Euro4x4parts verkkosivustolla voit tilata alkuperäisiä valmistajan osia, OEM/OES-osia tai varaosia ja jälkimarkkinoita. Koska ensisijainen kauppa euro4x4parts on sen verkkosivuilla, huomaat, että hinnat ovat halvempia kuin sen kilpailijat, tämä johtuu siitä, että yritys on vähentänyt huomattavasti välittäjien määrää valmistajan ja asiakkaan/loppukäyttäjän välillä. Ja koska Euro4x4parts sillä on valtavat varastot, ja se voi lähettää osia nopeasti, ja 80 % kaikista saaduista tilauksista lähetetään samana tai seuraavana päivänä.

Sivusto on monikielinen (se on saatavilla englanniksi, ranskaksi ja espanjaksi) ja tiimi osoitteessa Euro4x4parts on myös monikielinen, ja tiimin jäsenet voivat puhua ranskaa, englantia, espanjaa, katalaania, portugalia, arabiaa, saksaa, hollantia, italiaa, tanskaa, ruotsia, norjaa, mandariinikiinaa ja koreaa. Lue lisää ja ota yhteyttä https://www.euro4x4parts.com /

Massiivisen valikoimansa lisäksi tiimi on sitoutunut tekemään parhaansa löytääkseen asiakkaan tarvitsemat harvinaiset osat. Euro4x4parts ei vain myy tuotteita, vaan tiimi auttaa mielellään asiakkaita ongelmien diagnosoinnissa, valmistautumisessa matkoille ja yleensä auttaa löytämään ratkaisuja ongelmiin. Tämä sisältää mekaanisen neuvonnan. Itse asiassa yritys julkaisee säännöllisesti uutisia ja artikkeleita erilaisista markkinoille tulevista tuotteista, vinkkejä ja tietoa mekaanisista aiheista ja julkaisi myös erillisen 4 × 4 -lehden "Mecazine 4 × 4" ja tarjoaa myös säännöllisesti tietoa tulevista 4 × 4 -tapahtumista. , kilpailuja ja järjestettyjä matkaretkiä.
Euro4x4parts on myös ylpeä voidessaan tarjota sponsorointiohjelman 4×4-matkailijoille ja overlandersille. Sponsoroitu kumppani luottaa siihen Euro4x4parts käyttämällä yrityksen toimittamia osia ja lisävarusteita ja mainostaa tuotemerkkiä 4×4-koneissaan.

Pneumaattiset jousitussarjat

4x4-autojemme monipuolisuus tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin, joten painokuorma voi vaihdella käytön mukaan. Joissakin tapauksissa liian suuri paino aiheuttaa kelluvuutta etuakseliin, se ei tartu kunnolla maahan taka-akseliin kohdistuvan paineen vuoksi.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi tarjoamme sinulle ilmajousitussarjan ajoneuvosi taka-akselille sen vakauden säilyttämiseksi.

Jokainen sarja sisältää kaiken asennukseen tarvittavan, ei tarvitse porata tai tehdä suuria töitä. Se sisältää 2 ripustusputkea, tuet, putket ja venttiilit.

Ilmajousien täyttöä ja tyhjenemistä ohjataan manuaalisesti ajoneuvosi matkustamoon asennettavalla ohjaussarjalla. Se sisältää kompressorin, kaksimittaisen paneelin, releen, johtosarjan, letkut, liittimet ja asennustarvikkeet.

Yksinkertainen ja edullinen ratkaisu raskaiden kuormien kuljettamiseen 4×4-koneellasi.