Tämä on niin yksinkertainen ja maukas ruokalaji, jonka voit valmistaa varhain päivällä ja jättää keittämään keittoastiaan kannen ollessa alhaisella lämmöllä, kun jatkat tekemistä muiden kanssa. Ruskele kananpoikaset kasviöljyssä aluksi, lisää vihannekset ja paista kevyesti. Lisää sitten mausteet ja mausteet ja paista muutama minuutti. Lisää kookosmaito ja anna hautua, kunnes kana on kypsennetty. Lisää vettä tarvittaessa. Tämä ruokalaki maistuu vielä paremmin toisena päivänä, jos sinulla on tarpeeksi onnea saada jäämiä.

Tämä on yksinkertainen ruokalaji, jota voi valmistaa retkeilyssä

Käytämme tätä ruokaa Petromax-kahdella kahdella käsikäyttöisellä paistinpannuella, jonka kansi on paikoillaan, se on hienoa, koska se pitää lämmön ja kokkii mukavasti ja hitaasti päivän aikana. Kun olet valmis, paistinpannu voidaan puhdistaa lämpimällä vedellä. Anna paistinpannu aina jäähtyä ennen kuin puhdistat sen huolellisesti lämpimällä vedellä ja astianpesuharjalla tai sienellä. (Älä koskaan käytä astianpesuainetta tai saippuaa puhdistamaan paistinpannu. Se voi vahingoittaa tai jopa pilata patinan.) Kuivaa sitten huolellisesti ja levitä ohut rasvakerros valurautaosille ennen varastointia kuivassa paikassa.

Käytä neutraalia öljyä, kasvirasvaa tai Petromax-hoito- ja maustehoitoainetta. Älä käytä oliiviöljyä, koska se palaa liian nopeasti.