Numerossa 22 katselimme COP 26 -konferenssia ja sitä, mitä hallitukset allekirjoittivat ilmastotoimien suhteen. Ja kuten artikkelissa korostetaan, useimmat meistä tietävät, että aika pistää päänsä hiekkaan on ohi. koska kirjoitus on todella seinällä. Ja viimeaikaisen valtavan energian nousun myötä tämä on tehnyt 4WD:n viemisestä pidemmillä telttamatkoilla helvetin paljon kalliimmaksi. Nykyiset kansainväliset tapahtumat, mukaan lukien Ukrainan sota, ovat epäilemättä nopeuttaneet jo ennestään nopeaa siirtymistä hybridi- ja ympäristöystävällisiin ajoneuvoihin.

Meidän on hyväksyttävä se, että meidän kaikkien on siirryttävä pois diesel- ja bensiinimoottoreista, ja monessa mielessä meillä ei ole vaihtoehtoja lähitulevaisuudessa. Näemme nyt, että maat, erityisesti Euroopassa, tiukentuvat dieselautojen käytön suhteen. Esimerkiksi Brysselin aluehallitus aikoo ottaa käyttöön dieselautojen kiellon alueella vuoteen 2030 mennessä ja bensiiniautojen kiellon vuoteen 2035 mennessä. Euroopan unionin carbneutraalisuustavoitteesta vuoteen 2050 mennessä. Kielto koskee myös paineistettua maakaasua, nesteytettyä maakaasua ja hybridejä vuodesta 2035 alkaen.

Kuten monet meistä, TURAS tiimi, jotka kaikki omistavat ja rakastavat 4WD-ajoneuvoja, ovat hyvin tietoisia siitä, mitä on tulossa, sillä sähkömuunnosten kustannukset ovat lähestulkoon ulottumattomissa useimmille meistä, no varmasti tällä hetkellä, ymmärrämme, että meillä on Etsiäksemme edullisempia tapoja polttoaineen polttoaineeksi, anna anteeksi rakkautemme ulkoiluun ja retkeilyyn ystäviemme ja perheidemme kanssa.

- Darche KOZI-sarja on suunniteltu tekemään perheiden retkeilyistä helpompaa, edullisempaa ja toimivampaa.

Lisäsimme Hondaan sileän ja kevyen Kozi-sarjan kattoteltan. Pohjimmiltaan se on sama prosessi kuin muiden telttojen kiinnittäminen 4WD:hen, ainoa ero tässä on, että teltta on vain niin paljon kevyempi. Tämä kevyt RTT on valmistettu alumiinisesta jalkalistasta, joka painaa vain 45.3 kg. Tämä malli on helppo asentaa ja sopii monenlaisiin ajoneuvoihin. Runsaasti tilaa kahdelle makuutiloissa on korkeatiheyksinen vaahtomuovipatja, jossa on irrotettava polycotton-päällinen mukavaan yöuneen ja helppoon hoitoon. Siinä on myös erittäin suosittu vetoketjullinen taivasikkuna, jossa on useita ikkunoita ja tuuletusaukot erinomaisen ilmanvaihdon takaamiseksi.


Valmistettu ensiluokkaisesta 300D polyesteri Oxford -materiaalista, tässä teltassa on vaikuttava PU 1500 mm vesiluokitus, sauman tiivistys ja irrotettava polyesteriperho, joka pitää sinut kuivana pitkissä sadeolosuhteissa ja antaa sinulle erinomaisen suojan sääolosuhteilta ympäri vuoden. Esiasennetut kanavakiskot sopivat useimpiin kaupallisesti saatavilla oleviin litteisiin kattoteline- tai kattokiskojärjestelmiin. Muista tarkistaa kattotelineen ja ajoneuvosi painoluokitus ja sopivuus.

Katso suoraan ylöspäin mielestämme tämä on perheiden retkeilyn tulevaisuus, koska me kaikki siirrymme raskaasta 4WD:stä kevyempiin sähköajoneuvoihin, meidän on harkittava näkemyksemme muuttamista raskaan nelivedon tarpeesta varsinkin jos emme sitä tee. Käytä sitä todella siihen, mihin se on rakennettu. Meidän on tiedettävä epäilykset siitä, että niille meistä, jotka pidämme syrjäytymisestä, on edelleen vaihtoehtoja, ja me kaikki tiedämme, että tehdäksemme sen tarvitsemme tehokkaan 4WD-ajoneuvon, jotta voimme nauttia tästä elämäntyylistä. Ainoa ero tässä on, että meidän on tarkasteltava ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, koska todellisuus on, että diesel- ja bensiinikäyttöisistä ajoneuvoista on tulossa menneisyyttä.