Green Lane Association - auttaa sinua suunnittelemaan seuraavaa seikkailuasi! Sanat ja kuvat Lauren Eaton. Green Laning on nautinnollinen harrastus monille 4 × 4 -yhteisössä. Mahdollisuus päästä eroon kaikesta, jättää hälinättä taakse, sammuttaa asfalti ja suunnata upeaan maaseutuun, jota Yhdistyneellä kuningaskunnalla on tarjota. Mutta kuten me kaikki tiedämme, se voi joskus tuntua vähän miinankentältä; missä voin laillisesti ajaa? Millainen maasto tulee olemaan, kun sammutan päällystetyn moottoritien? Onko tämä kaista suljettu? Aivan kuten vuodenajat, kaistat muuttuvat, laillisuudet muuttuvat ja kukaan ei halua tulla lain virheelliseksi, joten Green Lane Association on täällä auttamassa.

Vihreän radan harrastajien ohjaamana ja vihreän radan harrastajien kannalta Green Lane Association avasi kollektiivisen tietonsa yleisölle jo vuonna 1995, jolloin se oli pisin käytössä oleva 4 × 4 ajoneuvojen käyttäjäryhmä Isossa-Britanniassa. Ajatuksena on saattaa yhteisö yhteen nauttimaan valtavasta suojaamattomien tieoikeuksien verkosta turvallisella, nautinnollisella ja kestävällä tavalla. LASI taistelee pitääksemme harrastukseni hengissä ja hyvin, ja he tekevät sen monin tavoin.

Yhdistyneen kuningaskunnan Green Lane -yhdistys perustettiin vuonna 1995

Järjestön jäsenyys antaa ensinnäkin pääsyn TrailWise2: een, joka on tällä hetkellä kattavin vihreiden viivojen kartoitustyökalu. TW2 antaa paitsi kaistapaikkojen lisäksi myös nimitykset, nykyiset TRO: t, vapaaehtoiset rajoitukset jne. Sen lisäksi, että sen avulla käyttäjät voivat tallentaa kommenttinsa ja jopa lisätä valokuvia. Jos haluat tietää, missä kaista on, jos voit ajaa sitä laillisesti ja millainen maasto on, ennen kuin jatkat reitin varrella, TW2 voi antaa sinulle vastaukset. Reittien käytön kirjaaminen on myös elintärkeää näiden muinaisten ohiteiden pitämisessä auki. Jos LASI voi osoittaa käytön, on vähemmän todennäköistä, että kaistat suljetaan pysyvästi.

Teknologian rinnalla työskentelevällä GLASSilla on käytettävissään Ison-Britannian laaja paikallisten edustajien verkosto, ihmisiä, jotka ovat intohimoisia metsänhoitoon ja tuntevat paikallisen alueensa hyvin ja voivat neuvoa sinua kaikissa harrastuksesi näkökohdissa. Nämä motivoituneet vapaaehtoiset työskentelevät myös paikallisten neuvostojen, maanomistajien ja viranomaisten kanssa organisoidakseen ja kerätäkseen kunnossapitotöitä, allekirjoittamista ja korjauksia.

Alueen edustajat järjestävät kaikenlaisia ​​tapahtumia, juhlapäiviä, pubitapaamisia, kunnossapitopäiviä, näyttelyosastoja, varainkeruun järjestäjiä. Aina on jotain, johon liittyä, mikä antaa pienen takaisin koko yhteisöllemme. Koska organisaatiolla LASI on ääni aivan hallituksen tasoon saakka, he puhuvat yhteisömme puolesta, jossa se todella vaikuttaa, haastamalla päätökset tuomioistuimessa, mikä osoittaa, että yhteisömme myöntää aikaa, rahaa ja vaivaa varmistaakseen, että kaistojamme ajavat vastuullisesti ja että autamme ylläpitämään näitä reittejä tulevien sukupolvien ajamaan. Viime aikoina joistakin ikonisimmista reiteistä, Happy Valley ja Wayfarer, on keskusteltu LASIN kanssa ja ylläpitosuunnitelmat on tehty niiden palauttamiseksi entiseen loistoonsa.

Shropshiressa sijaitseva Wooton Lane on pelastettu ehdotetulta sulkemiselta keskustelujen ansiosta paikallisten GLASS-edustajien ja vapaaehtoisten kanssa. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä monista viimeisen kuuden kuukauden ajalta. Tietoja jaetaan jäsenille kuukausittaisten tiedotteiden, heidän Green Lanes -lehden, foorumin ja alueen Facebook-ryhmien kautta.

LASI on tärkeä ääni Greenlane-yhteisölle Isossa-Britanniassa

Kaksikymmentäneljä vuotta 4x4-maailman edustamisesta on antanut GLASSille vankan ja arvostetun aseman monissa neuvostoissa, käyttäjäryhmissä ja laaja-alaisessa yhteisössä. Jäsenmaksut pumpataan suoraan takaisin organisaatioon ja niiden taistelurahastoon, TrailWise2 siirtyy vahvuuteen jatkuvasti kasvavan jäsenyhteisön päivityksillä -

LASI on sitoutunut pitämään vihreiden linjojen seikkailut elossa tulevina vuosina!

LASilla on nyt vakaa ja arvostettu asema monissa Yhdistyneen kuningaskunnan neuvostoissa

JÄTÄ JÄLKEEN Jokaisessa maassa kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolella on erilaisia ​​lakeja luonnonvaraisten leirintäalueiden ja syrjäisillä alueilla ajamisen suhteen, ja kaikkia näitä lakeja on noudatettava.

Kun virkistyskäytöstä aiheutuva paine maisemaamme kasvaa jatkuvasti, on nyt yhtä tärkeää, että me kaikki noudatamme Leave No Place -periaatteita. On sanomattakin selvää, että suurin osa matkailualan matkailijoista kunnioittaa ympäristöään, mutta valitettavasti meillä on myös vähemmistö, joka ei tee ja antaa meille kaikille pahan nimen. ei ja anna meille kaikille huono nimi.

LASI on sitoutunut pitämään vihreiden linjojen seikkailut elossa tulevina vuosina!

GLASSillä on käytettävissään Ison-Britannian laaja paikallisten edustajien verkosto