Sanat Lauren Eaton, LASI UK

Kun kyse on vihreästä kaistaleista Isossa-Britanniassa, Pohjois-Walesin on oltava luonnonkaunein alue, joka tarjoaa paljon vihreitä kaistoja ja upeat näkymät. Ok, joten olen hieman puolueellinen, mutta se ei estä ihmisiä matkustamasta ympäri maailmaa näyttelemään Cymraeg-herkkujamme! Snowdonia, Walesin suurin kansallispuisto, ylpeänä ylpeilee Englannin ja Walesin korkeimmalla vuorella sekä 823 neliökilometriä kansallispuiston maasta, jota ympäröi satoja muita, jotka ovat kypsiä tutkimaan.

Yksi monista Greenlaningin iloista Snowdoniassa on erilaisten maastojen suuri määrä.

Yksi monista lumityön iloista Snowdoniassa ja Pohjois-Walesissa on maastojen ja haasteiden suuri määrä ja monimuotoisuus. Hellävaraisista avoimista maisemareiteistä erittäin tiukkoihin ja raaputtaviin puristuksiin ohiteiden läpi, vanhoja teitä, jotka reunustavat rannikkoa ja jotka tarjoavat upeita näkymiä, ja jopa muinaisia ​​Rooman teitä kuten Sarn Helen, jotka ovat edelleen ajettavissa roomalaisten asettamalla pinnalla; vaikka tänään on jonkin verran haastavampaa liikkua! Pohjois-Walesissa on jokaiselle jotakin nautittavaa, riippumatta ajoneuvosi tai asfaltti-ajokokemuksesta.

Onneksi voit helposti tarkistaa reittien laillisuuden ja jopa maaston kunnon Green Lane Association -yhtiön TrailWise2-kaistustietokannan avulla; heidän paikallisen edustajansa ovat myös valmiina antamaan paikallisia neuvoja seikkailuasi suunnitellessasi.

Vierailu Pohjois-Walesiin ei koskaan petä, siellä on aina uusia nurkkeja ja kallioita, jotka on tutkittava ja kauneutta tutkittavaksi riippumatta siitä kuinka monta kertaa vierailet. Voit täyttää viikon onnellisesti ja helposti asfalttimatkan Pohjois-Walesissa, mutta kun otat askelta kevyesti, olemme erittäin ylpeitä kotimaastamme!

Seuraava reitti kulkee 6 kaistalla noin 55 mailin päässä Walesin maaseudulta. Se on sopiva
niille, jotka ovat varmoja maastoajolla. Asioiden muuttuessa laning-maailmassa se olisi
järkevä tarkistaa nykyiset nimitykset ennen lähtöä.

1 - Corris
2 - piilotettu helmi
3 ja 4 - Rhydymain
5 - Bwlch Goriwared
6 - Sarn Helen

TELTTAILU
Retkeilijät todella rakastavat Pohjois-Walesia. Monet muut leirintäalueet sijaitsevat syrjäisellä maaseudulla, joka on ihanteellinen paikka paeta. Täydentävät tätä yksinäisyyttä ja tarjoavat laatijalle tarjolla olevia laadukkaita palveluita. Leirintäalueet on nyt varustettu kaikilla tarpeilla.

Lisää suosio leiriläisten kanssa on Snowdonian asema kansainvälisenä Dark Sky Reserve -järjestönä. Tämä tarkoittaa, että tähdet loistavat kirkkaammin ja tekevät nukkumisestasi tähten alla entistä erikoisemman. Kaikki Pohjois-Wales on seikkailun maa. Snowdonia tarjoaa joitain maailman kauneimmista ja jännittävimmistä vuoristosta, ja vilkkaalla Betws-y-Coed-lomakohteella on loistava tukikohta.

Et myöskään koskaan ole kaukana rannasta - täällä on tarjolla yli 250 mailia rantaviivaa, mukaan lukien kuuluisa Colwynin lahti ja merenrantakohteet Llandudno ja Rhyl. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.