Nokian Renkaat on juuri julkistanut uusimman innovatiivisen talvirengasvalikoimansa, HAKKAPELIITTA R5:n, HAKKAPELIITTA C4:n ja HAKKAPELIITTA CR4:n.

UUDET NOKIAN RENKAAT HAKKAPELIITTA R5

PUHDAS TURVALLISUUS

Uusi Hakkapeliitta R5 on nastaton talvirengas henkilöautoihin, ja se on suunniteltu tarjoamaan tinkimätön pito ja älykkäät ajoominaisuudet jokaiseen talvipäivään. Uusi Hakkapeliitta R5 tarjoaa puhtaimman turvallisuuden, ja se on innovatiivinen yhdistelmä puhdasta talvipitoa, hiljaisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Uusi Double Block Grip -muotoilu tarjoaa erinomaisen pidon ja ajettavuuden, kun taas luokkansa parhaan jääsuorituskyvyn takaa ainutlaatuiset Arctic Grip -kiteet.

 • Puhdas talvipito ja tasapainoinen käsittely
 • Ylivoimainen ajomukavuus ja hiljaisuus
 • Ympäristöystävällinen liikkuvuus ja polttoaineen säästö
 • Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
 • Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
 • Nokian Renkaat Hakkapeliitta R5

PUHDAS OTTA

Talvi voi olla arvaamaton ja vaarallinen, mutta renkaiden ei pitäisi olla. Uusi Hakkapeliitta R5 kattaa kaikki pohjoiset talviolosuhteet ja toimii ennakoitavasti paljaalla, märällä, jäisellä ja lumisella tiellä. Uusi Double Block Grip -muotoilu tarjoaa erinomaisen pidon ja ajettavuuden, kun taas erinomaisen jääsuorituskyvyn takaavat ainutlaatuiset Arctic Grip Crystals. Mikroskooppiset kiteet toimivat kuin sisäänrakennetut nastat. Kun rengas kuluu, kiteet tulevat esiin ja aktivoivat tarvittavan pitoreservin.

PUHDAS hiljaisuus

Rengasmelu voi vaikuttaa ajomukavuuteen merkittävästi. Alhaisempi melutaso voi tehdä matkasta mukavampaa ja vähemmän uuvuttavaa kuljettajalle. Uusi Hakkapeliitta R5 tarjoaa pehmeän, mukavan ja tasaisen äänimaiseman. Miellyttävät äänitasot on saavutettu eliminoimalla häiritsevimmät äänihuiput, jotka ihmiskorva voi erottaa. Uusi Silent Touch -pintarakenne tarjoaa mukavan ja miellyttävän rullauksen uuden kulutuspinnan lohkojakauman ansiosta.

PUHDAS YMPÄRISTÖYSTÄVÄLISYYS

Materiaalivalikoimasta lähtien uusi Hakkapeliitta R5 on suunniteltu jättämään pienempi carbjalanjäljellä. Uusi Green Trace -seos tarjoaa erinomaisen talvipidon, paremman kilometrimäärän ja alhaisen vierintävastuksen. Suuri määrä luonnonkumia pitää seoksen joustavana kaikissa olosuhteissa. Matala vierintävastus säästää polttoainetta ja vähentää haitallisia päästöjä. Yli kolmasosa yhdisteen materiaaleista on uusiutuvia ja kierrätettyjä.

MUUTTAmaton JÄÄPITO

Arctic Grip -kiteet. Mikroskooppiset, kolmannen sukupolven pitokiteet sekoitetaan kulutuspinnan kumiin. Nämä kiteet toimivat kuin sisäänrakennetut nastat luoden teräviä, tiukkoja reunoja kumin sisään. Kun rengas kuluu, kiteet tulevat esiin ja aktivoivat kaivattua pitoreserviä.

https://www.nokiantyres.com/winter-tires/nokian-tyres-hakkapeliitta-r5/

------

UUDET NOKIAN RENKAAT HAKKAPELIITTA C4 NASTALLA PREMIUM TALVIRENKAAT pakettiautojen ja matkailuautojen

Kuljeta tai matkusta ja nauti talvesta. Vaativaan ja monipuoliseen talvikäyttöön kehitetyt uudet pakettiauton ja jakeluauton renkaamme helpottavat ammattilaisten arkea ja tuovat mielenrauhaa vapaa-ajan ajoneuvojen kuljettajille.

RUOSTUMATON TALVIPITO

Uusi NOKIAN RENKAAT Hakkapeliitta® C4 nastarengas hallitsee kaikki talven elementit. Huippuluokan ruostumattomasta teräksestä valmistettu nelikulmainen nasta takaa hallitun, Hakkapeliitta-tapaisen ajettavuuden ja ylivertaisen pidon sekä jäällä että lumella.

 • Ainutlaatuinen pito jäällä ja lumella – ruostumattomasta teräksestä valmistetut nelikulmaiset nastat tarjoavat pitoa ja kestävyyttä
 • Tarkka, tasapainoinen ja vakaa jopa raskaassa kuormituksessa
 • Parempi mittarilukema, aramidivahvistetut sivuseinämät tarjoavat lisää kestävyyttä jopa raskaaseen käyttöön
 • Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön

TASAPAINOISTA AJOA

Tukevan Hakkapeliitta C4:n erinomaisen tasapainoisen pidon takaa huippuluokan nastateknologia maailman pohjoisimmasta renkaasta. Erityisesti raskaille pakettiautoille on tärkeää maksimoida sivuttaispito, jotta suorituskykyinen ajoneuvo säilyy hallinnassa äkillisten väistöjen ja jarrutusten aikana. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu neliömäinen nasta pitää tiukasti otteen ja kestää kilometrien mukaan. Uusi nasta kestää paremmin suolattujen teiden ja kosteuden aiheuttamaa korroosiota ja kulumista. Turvallista talvipitoa auttavat myös lisääntynyt nastojen määrä sekä kulutuspintapalojen erilaiset lamellisyvyydet ja -koot.

VAKAA JA KESTÄVÄ MISSÄ SÄÄLLÄ

Tavaroiden ja ihmisten on voitava liikkua luotettavasti ja turvallisesti ympäri vuoden. Helposti hallittava uusi kulutuspintamalli selviää turvallisesti niin mustasta jäästä, vedestä kuin sohjostakin. Erilaiset kulutuspinnan koot ja keskialueen luja, nuolimainen muotoilu tukiripoineen tarjoavat kaivattua pitoa ja vakautta silloin, kun niitä eniten tarvitaan. Tietokoneella optimoitu nastojen jakautuminen mahdollistaa myös alhaisemman vierintämelun, koska yksittäisten nastojen iskuaallot eivät vahvista toisiaan. Melutaso pysyy mukavan alhaisena, mikä parantaa ajomukavuutta erityisesti pitkillä matkoilla.

KESTÄVYYS JA TEHOKKUUS AMMATTILAISILLE JA MATKAILLE

Pakettiautot ja matkailuautot vaativat paljon renkailta. Ajoneuvot ovat raskaita ja niillä ajetaan yleensä täyteen lastattuina huonoilla tienpinnoilla ja kuoppaisilla sorateillä. Ahkerien ammattilaisten ja matkailijoiden elämää helpottaa tasapainoinen käsittely ja huippuluokan kestävyys. Uuden tuotteen kestävyys on maksimoitu Nokian Renkaiden ainutlaatuisen iskuilta ja viiltoilta suojaavan Aramid Sidewall -teknologian, tukevan runkorakenteen sekä viimeisintä seosteknologiaa hyödyntävän vahvan kumiseoksen ansiosta.

ERINOMAINEN pito JÄÄLLÄ JA LUMILLA

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu moderni kestävä neliönmuotoinen nasta takaa erinomaisen pidon kilometrien laskeessa. Nastoissa on useita reunoja kosketusalueen maksimoimiseksi sekä pituus- että sivusuunnassa, mikä puolestaan ​​parantaa nastojen pitoa liukkaalla tiellä.

https://www.nokiantyres.com/winter-tires/nokian-tyres-hakkapeliitta-c4/

----------

UUDET NOKIAN RENKAAT HAKKAPELIITTA CR4 NORDIC NASTATON PREMIUM-TALVIRENKAAT pakettiautojen ja RVS-autoihin

Kuljeta tai matkusta ja nauti talvesta. Vaativaan ja monipuoliseen talvikäyttöön kehitetyt uudet pakettiauton ja jakeluauton renkaamme helpottavat ammattilaisten arkea ja tuovat mielenrauhaa vapaa-ajan ajoneuvojen kuljettajille.

RUOSTUMATON TALVIPITO

Uusi NOKIAN RENKAAT Hakkapeliitta® CR4 Nordic nastaton rengas, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön toimitusajoneuvoissa ja pakettiautoissa, tarjoaa luotettavuutta sekä hiljaista ja kevyttä rullausta lumimyrskyissä ja äkillisissä pakkasissa, jotka tekevät tiet liukkaaksi. Pakettiauton kuljettajan mielenrauha rakentuu uuteen MultiTouch-pintamalliin, joka varmistaa ensiluokkaisen talvipidon sekä tarkemman ja mukavamman ajettavuuden.

 • Helppo ja luotettava käsittely kaikissa talvisäissä
 • Hiljainen, kantaa raskaatkin kuormat säästäen samalla polttoainetta
 • Erinomainen kulutuskestävyys, aramidivahvistetut sivuseinät suojaavat iskuilta ja leikkauksilta
 • Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön

LUOTETTAVA KÄSITTELY

Matkailuautojen ja pakettiautojen kuljettajat tiellä pohjoisen talvella haluavat nastattomien renkaidensa tarjoavan turvallisuutta ja ajomukavuutta, mutta myös hiljaista rullaamista, polttoainetehokkuutta ja hyvää kestävyyttä. Hakkapeliitta CR4 sopeutuu pohjoisen talven äkillisiin muutoksiin. Suurissa, rosoisissa kulutuspintalohkoissa on tiheät lamellit, jotka kuljettaja voi aistia parantuneena pitona kiihdytettäessä jäisillä teillä sekä nopeissa kaarteissa kovassa lumisateessa.

AJOMUKAVUUS JA MUN RAUHA

Vankan Hakkapeliitta CR4:n suuret kulutuspinnat ja tukeva, voimakkaasti lameloitu kulutuspintakuvio toimivat yhdessä sen alhaisiin lämpötiloihin suunnitellun joustavan kumiseoksen kanssa vähentäen huonosti hoidetuilla teillä urien ja kuoppien aiheuttamia tärähdyksiä ja kolhuja. Vierintämelu pysyy hiljaisena ja miellyttävänä eri pinnoilla.

KESTÄVYYS JA TEHOKKUUS AMMATTILAISILLE JA MATKAILLE

Pakettiautot ja matkailuautot vaativat paljon renkailta. Ajoneuvot ovat raskaita ja niillä ajetaan yleensä täyteen lastattuina huonoilla tienpinnoilla ja kuoppaisilla sorateillä. Ahkerien ammattilaisten ja matkailijoiden elämää helpottaa tasapainoinen käsittely ja huippuluokan kestävyys. Uuden tuotteen kestävyys on maksimoitu Nokian Renkaiden ainutlaatuisen iskuilta ja viiltoilta suojaavan Aramid Sidewall -teknologian, tukevan runkorakenteen sekä viimeisintä seosteknologiaa hyödyntävän vahvan kumiseoksen ansiosta.

TASAPAINOINEN OTTO JA KÄSITTELY

MultiTouch kulutuspintamalli. Fasetoidut kulutuspinnan lohkot ja tiheät lamellit parantavat ajettavuutta jäisillä, lumisilla ja märillä teillä. Suuret avoimet urat nopeuttavat sohjoen ja veden poistamista ja estävät tehokkaasti sohjoa ja vesiliirtoa.

https://www.nokiantyres.com/winter-tires/nokian-tyres-hakkapeliitta-cr4/