Rakastamme telttojen käyttöä ja et koskaan mene matkalle ilman, että niitä kiinnitetään 4WD-ajoneuvoihimme, olipa kyse sitten talvella tai kesäkuukausina. Kiinnitämme äskettäin uuden sukupolven 2 Eclipse 180 -astetason yhden TURAS 4WD: t ja ovat asettaneet sen vauhtiin viime viikkojen aikana.

Uusi DARCHE Sukupolven 180-markiisi valinnaisilla seinillä on kehitetty seuraavana edellisen ja erittäin menestyvän 180 Eclipse-markiisimallin seuraukseksi. Generation 320 Eclipse 2-markiisi sai entistäkin paremman joukon uusia ominaisuuksia, joihin sisältyy uusi korkealaatuinen alumiinisaranasysteemi, uusi 180gsm poly / puuvillaverkko ripstop-kangas ja uusi kevyt laatikkoputkiseossade. Molemmista päistä saranoitu markiisi ulottuu 6m ajoneuvon sivulle ja näyttää liiketoiminnalta.

Walls

Aikaisemmissa lehden numeroissa olemme käsittäneet kuinka Australia Camping -gurut DARCHE ovat siirtäneet suljetun seinämäisen telttakonseptin kokonaan uudelle tasolle kehittämällä napa-kääntöjärjestelmiä, jotka antavat sinulle ylimääräisen katetun leirintäalueen, ja tämä konsepti on saatavana myös uuden sukupolven 2 180 Eclipse -mallilla.

Korkealaatuiset tarranauhat vapauttavat markiisin nopeasti

Kaksi kääntyvää lejeerinkiä olevaa teleskooppijalkaa on sijoitettu taitavasti ja siististi kiskoon pitkin, kun ne on pakattu, mutta tekevät siitä myös helpon käyttöönoton markiisin asettamisessa. Tämän markiisin voi helposti asentaa vain yksi henkilö.

UUSI alumiinisaranajärjestelmä. Sivuseinien lisääminen tähän korkealaatuiseen markiisiin tarjoaa useita etuja, kuten tuulensuojana toimimisen, tarjoamalla suljetun suojatun tilan, jonka avulla lapset voivat pelata mukavasti suojassa auringosta tai odottaa sateen suihkun ohi. Lisäseinä parantaa täysin perusleiriäsi tarjoamalla tilan, jossa voit valmistaa ruokaa ja rentoutua murehtimatta alkioista.

Suunniteltu itsenäisesti seisovana yksikönä helppoa asennusta varten ja vain pakattu Darche Eclipse-markiisikankaalle annetaan luokitus UPF 50 +, mikä on korkein mahdollinen luokitus).

Toinen etu sisältää sen, että pystymme tarjoamaan lisäsuojaa niille, jotka haluavat kääntää vanteen markiisin alle tai jopa perustaa pienen teltan ylimääräisen tilavan tilan alle.

Kun seinät on kiinnitetty ja kiinnitetty alas, ajoneuvon korkeudesta riippuen voidaan saavuttaa vaikuttava 16.5m2-peitto.

Markiisiseinien ominaisuudet ja tekniset tiedot

1300mm leveä vetoketjullinen ovi keskuspaneelissa
Vetoketjut erottavat paneelit mahdollistavat erilaiset seinäkokoonpanot
260gsm poly / puuvilla ruudukko ripstop kangas
1500mm PU-vedeneristys HF-saumatiivisteellä
Tapit ja kaapuköydet mukana
Mitat: 9500mm L x 2250mm H (pohjan pituus)
Pakattu: 500mm L x 400mm L x 120mm H
Paino: 7kg


Paino

Uusi 180-sukupolven markiisi painaa 20kg, ja valmistajalle myönnetään 2-vuoden takuu.

Ultraviolettisuojauskerroin.

- Darche Eclipse-markiisikankaalle annetaan luokitus UPF 50 +, mikä on korkein mahdollinen mahdollinen luokitus.UPF tarkoittaa Ultraviolet Protection Factor ja on luokittelujärjestelmä, joka osoittaa kankaiden tarjoaman UV (ultravioletti) suojan. UPF mittaa, kuinka suuri osa auringon UV-säteilystä absorboi tai "tukkii" kankaan, suojaten tehokkaasti ihon alla. UPF-luokitukset vaihtelevat 15 - 50, ja korkeampi UPF-luokitus osoittaa parempaa suojaa. Vaatteet, joiden luokitus on UPF 50 +, tarjoavat erinomaisen UV-suojan, tämä on niin hyvä kuin se saa, kun kyse on markiisin suojauksesta.

Asennus

Tämä markiisi toimitetaan myös raskaiden asennuskiinnikkeiden avulla, jotka voidaan kiinnittää useimpiin kattotelinejärjestelmiin. Eclipse 180 ° Markiisi voidaan asentaa ajoneuvon kummallekin puolelle, ja se on ihanteellinen kaksois-, yksi- ja avaruusohjaamoihin sekä yleisiin katos- ja vaunuasennuksiin.

Seinä kiinnittyy helposti markiisiin korkealaatuisilla vetoketjuilla

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

8.2m² suojus, joka voidaan helposti asentaa ajoneuvon matkustajan tai kuljettajan puolelle (16.5m seinien kanssa lisättynä)
Suunniteltu itsenäisesti seisovana yksikkönä helppoa asennusta varten ja vain pakattu (yhden käyttäjän helppo asentaa)
(Uusi) alumiinisaranajärjestelmä. Molemmista päistä saranoitu, markiisi ulottuu 6m ajoneuvon sivua pitkin
(Uusi) 320gsm poly / puuvilla ruudukko ripstop kangas
(Uusi) kevyt laatikkoputkiseossade
Eclipse 180 °-markiisissa on kaksi kääntyvää seostettua teleskooppijalkaa
siististi sijoitettuna kiskoa pitkin, kun ne on pakattu

Kaksi ylimääräistä jalkatappia erillisessä kantolaukussa ovat myös mukana
1500mm PU-vedeneristys HF-saumatiivisteellä
 Mukana 3-raskaiden kiinnikkeiden kiinnikkeet, kiinnityshihnat, kaapuköydet ja tapit
 Valinnainen seinä saatavana (myydään erikseen)
* Varmista, että markiisi on ankkuroitu mukana toimitettuihin kaapuköysiin ja -tappeihin käytön aikana
Mitat: 6000mm LX 2000mm L x 2100mm H (keskikorkeus)
Pakattu alas: 2200mm L x 150mm L x 200mm H

 

Eclipse 180 °-markiisissa on kaksi kääntyvää seostettua teleskooppijalkaa

UUSI alumiinisaranajärjestelmä.