Nummer vijf - Winter 2017 - TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE
Welkom bij ons Winter 2017-probleem, in dit nummer verkennen we enkele externe off-road ritten over de Balkan in Europa. We hebben ook een speciale gastfunctie van Ron en Viv Moon, twee onverschrokken ontdekkingsreizigers en bekende reisschrijvers uit Australië die hun ervaringen delen tijdens een 4WD-tour door het verbazingwekkende Cape York in Australië.

Bij het inpakken voor een reis kan het moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat al je spullen veilig en veilig worden verpakt, hiertoe bekijken we enkele draagbare opslagoplossingen voor je 4WD.

Naarmate de temperatuur daalt en veel van ons in Europa sneeuw en ijs beginnen te ervaren, geven we u een aantal actuele tips voor het maken van winter- en wintervoertuigen. En zoals altijd, brengen wij u beoordelingen en demonstraties van een selectie van de beste Camping- en 4WD-uitrusting, van LED-verlichting tot navigatiesystemen, draagbare zonneladers, draagbare kooktoestellen, tipi's en meer.
We hopen dat je ervan geniet.

Fijne kerst ook voor al onze lezers en de beste wensen voor 2018. Zie jullie allemaal weer in nummer 6 volgend jaar februari.

Nummer vijf - Winter 2017 - TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE