Hallo allemaal, we hopen dat het goed met jullie gaat, aangezien de avonden nu langer worden hier op het noordelijk halfrond, hoor je de grasmaaiers het gras maaien en voor ons betekent dat normaal gesproken de schuur opruimen en de camping beginnen te krijgen uitrusting klaar voor het komende seizoen. Met lockdowns en beperkingen in de afgelopen maanden zijn we allemaal vrij beperkt geweest in waar we heen konden en onze eetlust is zeker gewekt om deze zomer serieus buiten te leven.

Het Abenteuer and Allrad de organisatoren hebben onlangs aangekondigd dat de data van de show zijn veranderd naar 29 juli naar 1 augustus, we zullen er allemaal maar moeten blijven hangen en hopelijk zien we binnenkort wat licht aan het einde van de tunnel. We hebben het erg druk gehad met de TURAS Land Rover heeft gebouwd en in deze uitgave hebben we een groot deel van het tijdschrift gewijd aan de tot dusver voltooide werkzaamheden. We zijn erg blij met de vooruitgang die we hebben geboekt en als u van plan bent uw voertuig te renoveren of te restaureren, krijgt u hopelijk wat nuttige informatie of tips uit deze uitgave.

In dit nummer reizen we ook door Georgië met Tomek Maj van Land4Travel.com en verkennen we het wilde westen met Roger Mercier van overlandfrontier.com.

We hebben een podcastinterview met Emil Grimsson, oprichter en voorzitter van Arctic Trucks, die de geschiedenis van Arctic Trucks deelt en ook uitlegt waarom Arctic Trucks vertrouwen op de Nokian Tyres Hakkapeliitta 44 voor rijden in diepe sneeuw en extreme kou. bij een aantal geweldige kampeeropties van Petromax en nog veel meer .. We hopen dat je veel plezier beleeft aan dit nummer. De TURAS Team.