Hallo mensen en welkom bij ons laatste nummer voor 2021. Terwijl we de feestdagen ingaan, hopen we dat u de tijd neemt om achterover te leunen en dit nieuwe bumpernummer van het tijdschrift door te lezen (vergeet niet om bekijk ons ​​nieuwe tijdschriftsupplement Awesome Destinations #1 Iceland ook). Dit nummer heeft een Duits thema als we terugblikken op de Abenteuer & Allrad expo die uiteindelijk in oktober plaatsvond en waar de TURAS team exposeerde dit jaar. We leren over de belangrijkste Land Rover Club van Duitsland, we ontdekken wat er komt kijken bij het verzenden van uw landvoertuig over de hele wereld met Overlander Shipping in Hamburg. Als je een paar jaar onderweg bent en van plan bent terug te keren naar Duitsland, is het belangrijk dat je kinderen het Duitse leerplan kunnen volgen of hun Duitse taal kunnen blijven studeren, en de unieke school voor afstandsonderwijs Schul Expert -Deutsche Fernschule biedt deze diensten aan kinderen van overlandende gezinnen. Het team van het Beierse bedrijf Offroad Monkeys deelt hun ervaringen op de najaarsbeurs Abenteur & Allrad met ons, en we blikken ook terug op onze eigen reis naar de expo, een roadtrip van 3000 km op onze Nokian Tyres Rockproof-banden. Een ander thema in dit nummer is de revolutie in eco-tech voertuigen en de veranderingen die zich na COP26 voordoen in de auto-industrie. We onderzoeken wat sommige van deze veranderingen in de toekomst betekenen voor autofabrikanten en voor chauffeurs. We bekijken enkele van de meest opwindende elektrische en eco-tech voertuigen die momenteel in productie en gepland zijn en nog veel meer. Wij wensen al onze lezers, merkpartners en relaties een hele fijne kerst en een vredig en voorspoedig 2022. Zorg goed voor elkaar, fijne feestdagen.
De TURAS team.