Je kunt lees meer over dit ladesysteem als bestel het direct in de Mobile Storage Systems Webstore.

In de loop der jaren zijn we ons er terdege van bewust geworden dat opslag en voorbereiding voor kampeertrips een ontmoedigende taak kan zijn, vooral als je probeert te beslissen wat je mee moet nemen, waar je het moet neerzetten en vooral hoe je het snel kunt vinden als je het snel nodig hebt. Voor ons hebben te veel slechte ervaringen ons geholpen om te verfijnen wat volgens ons nu onze 4WD-kampeerreizen een veel aangenamere, comfortabelere en functionelere ervaring maakt, hoewel er altijd ruimte is voor verbetering. Onze opslagoplossingen omvatten nu in feite het gebruik van de hoogwaardige, stofdichte en lichte Aluboxen samen met het gebruik van een opbergladesysteem in de achterkant van de jaren 90. De afgelopen jaren gebruiken we een zelfgemaakt houten ladesysteem, met schuifregelaars en zeetapijt een beschermde dekking bieden.

Als onderdeel van de TURAS Land Rover bouwen we zijn verheugd te kunnen zeggen dat we hebben geüpgraded naar een kick-ass ladesysteem dat er ook nog eens goed uitziet. Begrijp me niet verkeerd, het zelfgemaakte ladesysteem deed het een tijdje, maar na een paar jaar begon het vast te lopen en uit elkaar te vallen en moest worden vervangen. Dus, na veel onderzoek en uiteindelijk samen te werken met de in het VK gevestigde mobiele opslagoplossingen, hebben we nu wat volgens ons de perfecte oplossing is die aan onze behoeften voldoet.

Maak kennis met de opvallende Superline-lade.

De Superline-lade van Mobile Storage Systems is uitgerust met extreem zware, volledig uittrekbare geleiders met een gewicht van 160 kg. Dit betekent dat deze lades een soepel schuifsysteem hebben dat gebouwd is om de tand des tijds te doorstaan. Er zijn steunbalken over de lade geplaatst, zodat zware spullen bovenop de lade kunnen worden opgeborgen zonder de functionaliteit van de lade te beïnvloeden. Met een gewicht van 42 kg is de Superline ook ontworpen met een versterkte ladebodem en dit geeft de lade meer stevigheid, waardoor de sterkte en betrouwbaarheid toenemen. De lade is ook geïnstalleerd met een hoogwaardige en zeer veilige SouthCo-vergrendeling met peddelvergrendeling. Dit kan indien nodig key-a-liked zijn voor andere producten. Bovendien zijn er twee gaten waar u hangsloten kunt bevestigen voor extra veiligheid en gemoedsrust. De offset omvat een afsluitbare 'Space Saver Door'. Dit creëert een zeer nuttige ruimte naast de lade en de lade kan tot aan de achterdeur passen en het deurmechanisme niet hinderen. Voor ons met veel camera-apparatuur op reis geeft dit extra veiligheid en gemoedsrust.

Het installeren van het ladesysteem is een fluitje van een cent met de standaard ladesystemen met voorgeïnstalleerde hexserts. Dit betekent dat er geen draaiende bouten meer zijn, waardoor de lade door slechts één persoon kan worden geïnstalleerd. Het team van Mobile Storage Systems kan ook uw lades personaliseren, we gingen voor de rode en zwarte kleuren waarvan we denken dat ze er goed uitzien.

Belangrijkste kenmerken zijn onder meer; een sterke MIG-gelaste constructie en volledig uittrekbare Accuride kogelgelagerde geleiders, voor meer informatie over afmetingen kunt u contact opnemen met het team van Mobile Storage Systems en zij zullen u deskundig advies geven. We zullen in het volgende nummer verslag doen van hoe we het doen met het nieuwe ladesysteem, een ding is zeker: het is zeker een enorme verbetering ten opzichte van wat er in het verleden was.

Mobile Storage Systems werd bijna twintig jaar geleden opgericht en is marktleider in handgemaakte opberg- en beveiligingsproducten van hoge kwaliteit voor de Land Rover Defender en Discovery. Mobile Storage Systems biedt een breed scala aan innovatieve systemen die allemaal zeer hoogwaardig zijn afgewerkt.