We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het aanbrengen van enkele aanpassingen en we hopen dat je het nieuwe look-magazine leuk vindt. Nog steeds moeilijke tijden voor ons allemaal. Hoewel we positief zijn, hebben we nog wat meer kunnen uitgaan. Het lijkt er ook op dat de interesse in kamperen naar nieuwe hoogten is gebracht met mensen uit heel Europa die het voor het eerst uitproberen terwijl ze genieten van hun verblijf. De keerzijde van deze grote belangstelling is dat er steeds meer zwerfafval op campings wordt achtergelaten. Het is zo'n schrik voor ons, en we begrijpen gewoon niet waarom sommige mensen (in feite de minderheid) zich niet houden aan de basisprincipes van 'geen sporen achterlaten', en gewoon de dingen in de maling nemen (dat is mild) voor ons allemaal . We voelen een TURAS campagne komt eraan om uit te leggen hoe je een puinhoop in het wild kunt nemen zonder een puinhoop achter te laten ... excuseer de woordspeling.

Hoe dan ook, in dit nummer verkennen we geweldig Bulgarije met 4 × 4 Camping Bulgaria, Ron en Viv Moon nemen ons mee op een fascinerende tour door Noord-Amerika. We bekijken een aantal geweldige kampeeruitrusting, waaronder de nieuwe koelbox, kookstatief en ook kleding van Petromax. We delen enkele tips over avontuur- en buitenfotografie. In deze uitgave wordt ook het eerste deel van een coole nieuwe kampeerwagen gebouwd met Funki Adventures. Als je het nog niet hebt gezien, lees dan meer over onze special DARCHE uitrustingssupplement 'A Life Outdoors with Darche'met enkele van de beste kampeerproducten op de markt. We hebben een nieuwe functie op 4WD Clubs wereldwijd, waar we enkele clubs ontmoeten in Australië, Bulgarije, België en de VS. Zoals altijd kijken we naar de nieuwste kampeer- en 4WD-uitrusting en accessoires die kunnen helpen om uw reizen comfortabeler te maken.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan deze nieuwe look

Het TURAS Team