UITGAVE TEN - LENTE 2019 TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE

Probleem 10 is hier en dit is een grote mijlpaal voor de TURAS team naarmate het tijdschrift zich verder ontwikkelt en een breder publiek in heel Europa en daarbuiten bereikt. We zijn erg verheugd je deze nieuwste actievolle kwestie te brengen. Nou, we kunnen officieel nog steeds in de winter zijn, maar de lente is aan de horizon. Voor degenen onder u die nog steeds koud weer hebben, en van plan zijn om te gaan kamperen, hebben we een aantal artikelen die u mogelijk nuttig vindt, van algemene tips om uzelf warm te houden tot een stevig kampkok-recept dat u snel kunt ritselen om u te helpen houden warm van binnen. In onze reismogelijkheden verkennen we enkele off-road tours in Chili, Albanië en Marokko.

Weet jij wat een Carnet de Passage is? Wellicht moet je er een hebben voordat je op weg gaat, we bieden nuttige informatie over dit belangrijke reisdocument. Wilt u uw voertuig optimaliseren voor een lange reis? We bekijken enkele belangrijke aspecten van voorbereiding, waaronder het optimaliseren van uw opstelling om windbelasting te bestrijden en de juiste olie voor uw voertuig te kiezen. Nog niet klaar om je 4WD Touring-setup te kopen? Welnu, waarom neem je geen proefervaring van een weekend of een week met een volledig gediplomeerde Land Rover Defender die te huur is bij Higher Adventure, leer meer van binnen. En zoals gewoonlijk bekijken we een aantal van de nieuwste en beste kampeer- en toerapparatuur van Canopy Campers, kampkeukens, draagbare energiesystemen, GPS-navigatiesysteem, daktenten en accessoires en nog veel meer.

In deze aflevering introduceren we ook de eerste aflevering van onze nieuwe Podcast-serie die na verloop van tijd een verscheidenheid aan interviews en chats zal bevatten met veel interessante mensen over 4WD-reizen, kamperen en reizen. We hopen dat je geniet van dit probleem met de bumper. De TURAS Team.