We hebben nog een tijdschrift vol actie, we rapporteren opnieuw over een aantal geweldige kampeer- en 4WD-avonturen in Europa, tourend door Schotland met Higher Adventure en verken de bergen en woestijnen in IRAN.

We geven ook een overzicht van de regels en voorschriften die van toepassing zijn op Wild Camping in verschillende landen in heel Europa. Dit nummer ziet ook onze derde Podcast-aflevering waar we Francoise Graciet Holllander van inhalen euro4x4parts. We nemen de voordelen van kamperen met de kinderen onder de loep en verkennen de fascinerende geschiedenis en de evolutie van de swag. Zoals altijd bevat het magazine veel interactieve video en functies over de nieuwste beschikbare camping- en 4WD-producten. We hopen dat u geniet van dit probleem. Hartelijk dank aan onze merkpartners die het ons mogelijk maken dit magazine te produceren en voor u beschikbaar te stellen.