Nou, nummer 20 is hier en dit is een beetje een mijlpaal voor het team van TURAS. Als erkenning voor de publicatie van dit 20e nummer, dachten we van de gelegenheid gebruik te maken om terug te blikken op 20 toerbestemmingen die we eerder in het tijdschrift hebben behandeld en die ons erg aanspraken. In dit nummer is ook de voltooiing van de Land Rover Defender-bouw voltooid, en we zijn verheugd ook aan te kondigen dat het voertuig te zien zal zijn op Abenteuer and Allrad 2021 van 21-24 oktober. Op pagina 132 kunt u meer te weten komen over de expo en enkele van onze partners die daar exposeren. We krijgen een voorproefje van de gloednieuwe Hardshell-tent die binnenkort wordt uitgebracht door Australische innovators DARCHE. Heeft u meer dan één set banden voor uw voertuig? Weet je zeker dat je ze op de juiste manier opbergt en doet wat je kunt om ze zo lang mogelijk te onderhouden, zo niet, bekijk dan onze functie over bandenonderhoud van de experts van Nokian Tyres op pagina 62. We kijken terug op een reis in Australië waar mijnwerkers uit Cornwall in Engeland werden overgebracht om te helpen de goudvoorraden in deze nieuwe grens te ontginnen. We kijken naar een aantal nieuwe accessoires voor de CTEK Draagbare oplader en enkele nieuwe toevoegingen aan de ophanging van onze Defender van Euro4x4parts. Duitsland Bedrijf Offroad Monkeys hun productassortiment hoogwaardige vervangingsonderdelen voor Land Rovers hebben uitgebreid om nu ook vervangende scharnieren van topkwaliteit voor de Mercedes G-Klasse te leveren, deze nieuwe scharnieren worden gelanceerd op Abenteuer and Allrad. We bekijken ook enkele voordelen van het gebruik van tenttrailers op toerexpedities en leren over enkele van de beschikbare opties van CAMPWERK. Onze vrienden bij Funki Adventures hebben zojuist een nieuwe Jeep Gladiator uitgedost en je kunt meer informatie vinden op pagina 226. We bekijken 5 topuitrustingen voor kamperen van Petromax die van elke kampeermaaltijd een plezier maken, en nog veel meer. We hopen dat u van dit nummer geniet.