Met meer dan 300 internationale exposanten en meer dan 50,000 bezoekers van over de hele wereld is ABENTEUER & ALLRAD de '' s werelds grootste cross-country-expo 'nog steeds de maat voor alle dingen 4 × 4. Van off-road-apparatuur, outdoor- en caravan-accessoires en avontuurlijke reizen. Het belangrijkste 4 × 4-evenement van het jaar presenteert een breed scala aan exposanten uit de 4WD en Adventure Travel Industry.

Het assortiment van producten op de expo omvat niet alleen de nieuwste voertuigen, quads, ATV's en SUV's, maar ook expeditie-gsm's, woestijnvoertuigen en vrachtwagens. Bovendien bevat de beurs niet alleen offroad- en 4WD-voertuigen, maar ook exposanten uit een groot aantal gelieerde bedrijven, waaronder fabrikanten van reserveonderdelen en vele aanvullende producten en diensten op het gebied van cross-country rijden, reizen en caravans.

De show is zeer indrukwekkend, maar als je dat doet, is het ook de moeite waard om eens te kijken naar de evenementencamping, die altijd vol zit met een grote verscheidenheid aan kampeer- en toerplaatsen en het bijwonen van deze show is een zeer belangrijk sociaal evenement geworden in de kalender voor offroad-toeren en campingliefhebbers uit heel Europa en daarbuiten.

https://www.abenteuer-allrad.de/en/