img_4810Draagbare koelkast Diepvriezers. Als enthousiaste kampeerders die heel wat tijd buitenshuis doorbrengen, zijn we de laatste jaren grote fans geworden van draagbare koelkastvriezers. Er gaat niets boven het naar je kamp trekken, het vuur aan de gang krijgen en een koud biertje uit je koelkast nemen. Met draagbare dubbele koelkastvriezers kunt u nu uw diepvriesproducten scheiden van uw dranken enz. Met de toevoeging van een dubbel batterijsysteem of een draagbaar batterijvoedingspakket kunt u nu letterlijk op uw favoriete kampeerplek blijven en de koelkast voor een paar dagen en maak je geen zorgen over het leegmaken van de accu van je voertuig. Draagbare koelkastvriezers zijn niet goedkoop en zijn niet echt nodig voor korte 1-2 dagtochten, maar als je er een week of twee op uit trekt, zijn ze echt een geweldig product om achterin je voertuig te hebben. Als u op de markt bent, moet u rekening houden met de grootte van het apparaat, of het verwijderbare manden heeft, de stroomafname (ze verschillen per product op de markt), ook als u off-road gaat, moet u ervoor zorgen dat uw de eenheid heeft bevestigingspunten om te voorkomen dat de eenheid rondrijdt, niets erger dan gebroken eieren in de bodem van uw koelkast met vriezer.

We hebben de Waeco CFX-65 DZ de afgelopen maanden gebruikt. Deze grote koelkast met vriezer heeft een grote opslagcapaciteit is krachtig en zeer img_0667efficiënt. Het interessante aan deze koelkast met vriezer is dat je zowel een koelkast als een apart vriesvak hebt, zodat je het voedsel dat je wilt bevriezen kunt scheiden en degenen die dranken bevatten die je gewoon koel wilt houden. De unit is goed gemaakt en meer dan in staat om rastertochten in je 4WD en onderweg af te handelen. De koelkast met vriesvak is ook goed geïsoleerd met een 10 mm dik deksel dat ervoor zorgt dat uw eten en drinken altijd koud blijven. Het apparaat is ook eenvoudig te bedienen met een gemakkelijk te lezen bedieningspaneel dat oplicht als de koelkast is ingeschakeld. De koelkast met vriesvak is ook gemakkelijk toegankelijk met een goed gemaakt deksel dat gemakkelijk opent en sluit, zodat u die benodigdheden gemakkelijk kunt pakken vanaf de achterkant van uw voertuig.

De echte aantrekkingskracht van de CFX-65 DZ is de grootte, de dubbele koelkast en vriezer en de goed ontworpen interne ruimte. Er is voldoende ruimte binnenin met drie compartimenten met een vriezer, koelkast en klein zuivelcompartiment. Het interieur LED-lampje dat komt automatisch aan wanneer u het deksel opent, maakt het vinden van essentiële benodigdheden 's nachts eenvoudig. Met 61 L opslag is het groot genoeg om grote flessen rechtop te plaatsen, en tot 60 blikjes frisdrank op te bergen. De vriezer heeft alleen een 19L-capaciteit, terwijl de koelkast een zeer royale 42 L-capaciteit heeft, waardoor je veel kunt meenemen eten op je volgende reis zonder te stoppen voor benodigdheden. Oordeel Het hebben van een koelkast met vriesvak in uw voertuig is een echte bonus en een van die producten die, wanneer u eraan gewend raakt om het te gebruiken en van hun voordelen te genieten, het moeilijk is om niet zonder één te kamperen en te toeren. Met de WAECO CFX-65 DZ kunt u diepvriesproducten zoals vlees en vis meenemen wanneer u op pad of buiten de gebaande paden bent. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over omwegen om een ​​supermarkt te vinden om uw voorraad te verminderen. aan boord kunt u verblijven op uw favoriete externe camping met het comfort dat u genoeg voedsel aan boord zult hebben om een ​​paar dagen mee te gaan. Aan de andere kant kan de 61-liter-koelvriescombinatie kostbare ruimte innemen in uw voertuig, vooral als u een korte wielbasis bestuurt, hoewel kleinere eenheden kunnen worden gekocht. Ook moet u een dubbel accusysteem in uw voertuig installeren of een draagbare accu aan boord hebben om het apparaat van stroom te voorzien wanneer uw voertuig is uitgeschakeld. Over het algemeen is dit een geweldig product om te hebben tijdens het toeren en kamperen.


waeco_color1
Draagbare koelkast Diepvriezers

Ice Cold Anywhere - The Snomaster Draagbare koelkast met vriesvak (SnoMaster SMDZ-CL56D)

SnoMaster Energiebesparende tips voor uw koelkast met vriesvak. Tips voor het gebruik van een draagbare koelkast met vriezer.