img_4810Draagbare koelkast Diepvriezers. Als enthousiaste kampeerders die heel wat tijd buitenshuis doorbrengen, zijn we de laatste jaren grote fans geworden van draagbare koelkastvriezers. Er gaat niets boven het naar je kamp trekken, het vuur aan de gang krijgen en een koud biertje uit je koelkast nemen. Met draagbare dubbele koelkastvriezers kunt u nu uw diepvriesproducten scheiden van uw dranken enz. Met de toevoeging van een dubbel batterijsysteem of een draagbaar batterijvoedingspakket kunt u nu letterlijk op uw favoriete kampeerplek blijven en de koelkast voor een paar dagen en maak je geen zorgen over het leegmaken van de accu van je voertuig. Draagbare koelkastvriezers zijn niet goedkoop en zijn niet echt nodig voor korte 1-2 dagtochten, maar als je er een week of twee op uit trekt, zijn ze echt een geweldig product om achterin je voertuig te hebben. Als u op de markt bent, moet u rekening houden met de grootte van het apparaat, of het verwijderbare manden heeft, de stroomafname (ze verschillen per product op de markt), ook als u off-road gaat, moet u ervoor zorgen dat uw de eenheid heeft bevestigingspunten om te voorkomen dat de eenheid rondrijdt, niets erger dan gebroken eieren in de bodem van uw koelkast met vriezer.

We hebben de Waeco CFX-65 DZ de afgelopen maanden gebruikt. Deze grote koel-vriescombinatie heeft een grote opslagcapaciteit, is krachtig en zeer img_0667efficiënt. Het interessante van deze koel-vriescombinatie is dat je zowel een koelkast als een apart vriesvak hebt, zodat je het voedsel dat je wilt invriezen kunt scheiden van het voedsel dat je gewoon koel wilt houden, inclusief drankjes. De unit is degelijk gemaakt en zeer geschikt voor off-grid trips in uw 4WD en wanneer u onderweg bent. Daarnaast is de koel- / vriescombinatie goed geïsoleerd met een 10 mm dikke deksel waardoor je eten en drinken altijd koud blijft. De unit is ook eenvoudig te bedienen met een gemakkelijk te lezen bedieningspaneel dat oplicht wanneer de koelkast wordt ingeschakeld. De koelkast met vriezer is ook gemakkelijk toegankelijk met een goed gemaakt deksel dat gemakkelijk opent en sluit, zodat u die benodigdheden gemakkelijk van de achterkant van uw voertuig kunt halen.

De echte aantrekkingskracht van de CFX-65 DZ is het formaat, de dubbele koelkast en vriezer en de goed ontworpen interne ruimte. Binnenin is er genoeg ruimte met drie compartimenten waaronder een vriezer, koelkast en een klein zuivelcompartiment. automatisch aan wanneer u het deksel opent, zodat u 's nachts gemakkelijk essentiële benodigdheden kunt vinden. Met 61 liter opslagruimte is hij groot genoeg om grote flessen rechtop te plaatsen en tot 60 blikjes frisdrank op te slaan. De vriezer op zichzelf heeft een capaciteit van 19 liter, terwijl de koelkast een zeer royale capaciteit van 42 liter heeft, zodat u veel eten op uw volgende reis zonder te stoppen voor bevoorrading. Oordeel Het hebben van een koelkast met vriesvak in uw auto is een echte bonus en een van die producten die, wanneer u eraan gewend raakt om hem te gebruiken en te genieten van de voordelen, moeilijk is om niet zonder te gaan kamperen en toeren. Met de WAECO CFX-65 DZ kunt u diepvriesproducten zoals vlees en vis meenemen wanneer u onderweg of buiten de gebaande paden bent en hoeft u zich geen zorgen te maken over omwegen om een ​​supermarkt te vinden om de afnemende voorraad in te slaan. aan boord kunt u op uw favoriete afgelegen camping verblijven met het comfort dat u genoeg eten aan boord heeft voor een paar dagen. Aan de onderkant kan de koel-vriescombinatie van 61 liter kostbare ruimte in uw voertuig innemen, vooral als u met een korte wielbasis rijdt, hoewel kleinere eenheden kunnen worden gekocht. U moet ook een dubbel accusysteem in uw voertuig installeren of een draagbaar accupakket aan boord hebben om het apparaat van stroom te voorzien wanneer uw voertuig is uitgeschakeld. Over het algemeen is dit een geweldig product om te hebben tijdens het toeren en kamperen.


waeco_color1
Draagbare koelkast Diepvriezers

Ice Cold Anywhere - The Snomaster Draagbare koelkast met vriesvak (SnoMaster SMDZ-CL56D)

SnoMaster Energiebesparende tips voor uw koelkast met vriesvak. Tips voor het gebruik van een draagbare koelkast met vriezer.