Andrew Alexander, uit Wiltshire in Engeland- Winnaar van de verbazingwekkende Kelly Kettle Basecamp Kit.

Felicitaties aan de winnaar van onze zomercompetitie, Andrew Alexander uit Wiltshire in Engeland. Andrew heeft een geweldige Kelly Kettle Basecamp Kit gewonnen. Geniet van dit geweldige stuk kit Andrew.

Kelly Kettle Basecamp Kit

Hobo Stove

De Kelly Kettle Hobo Stove is gemaakt van roestvrij staal. Net als de ketel zelf werkt hij onder alle weersomstandigheden en kan hij elk type vaste brandstoftakjes, dennenappels, enz. Gebruiken. De Hobo Stove weegt 6 ounces en heeft een potondersteuning van net iets groter dan 5 inch breed.

Hobo Stove

 

Alles bij elkaar wegen de Kelly Kettle en alle accessoires 3-ponden, 12 ounces, dus het is niet echt iets dat je zou meenemen voor een uitgebreide backpacktrip. Maar voor een situatie waarin je een basiskamp hebt, of voor off-grid koken in een kleine ruimte met minimale brandstof, werkt het wonderwel.

De Hobo Stove is een perfecte aanvulling op de Kelly Kettle, vooral omdat het geen extra ruimte in de draagtas opneemt. Door alle drie de onderdelen samen te combineren (de Kelly Kettle, kookstand en Hobo Stove) kun je met slechts een handjevol brandstof vrijwel alles maken in alle weersomstandigheden.