3 Handige campinghacks. Het is vervelend als je op reis bent en je je stuk zeep verliest of het ergens ontoegankelijk of stenig laat vallen. Waarom maak je geen 'zeep' porties voor je volgende reis, haal een reep zeep en schil de plakjes of rol deze weg met een dunschiller. Bewaar de porties in een plastic voedselzak. Gebruik een enkele portie per wasbeurt.

Op een korte reis en niet te veel houtskool of aanmaakblokjes mee willen nemen? Neem wat houtskool in een oud eierdoosje, als u klaar bent om te koken, plaatst u de doos in uw grill en steekt u het geheel aan. Instant BBQ.

Instant 'echte' koffie. Voordat je op weg gaat naar je volgende reis, doe je een portie koffie in een koffiefilter, maak je het vast met wat flosdraad en pak je het in. In het kamp kunt u deze zelfgemaakte koffietas gebruiken, net als een theezakje. Instant echte koffie, jammie.

Heeft u campingtips die u wilt delen? Laat het ons weten.

3 Handige campinghacks