De chef-kok kampeerders. De ChefCampers zijn het nieuwste team van Chefs dat op de camping scoorde. Een paar jongens die elkaar op kleuterschool ontmoetten, zijn samen opgegroeid en runnen nu een hotel en restaurant aan de Wirral in het Verenigd Koninkrijk.

Ze zijn zeker druk, maar op de een of andere manier lijken ze tijd te vinden om uit de kelderkeuken te ontsnappen en de natuur te verkennen. Met behulp van een VW Syncro Westfalia Atlantic, met permanente 4wd en diff locks, zijn ze goed uitgerust om een ​​paar behoorlijk afgelegen plaatsen te bereiken.

Dit is wat ze te zeggen hadden;

"Ik ben Michael en de lange is Kieran, samen runnen we ChefCampers.com. We begonnen ChefCampers in april 2016 als een manier om het plezier dat we hebben tijdens het kamperen vast te leggen en om hopelijk ook een aantal smakelijke recepten voor mensen te delen.

We zijn beste vrienden sinds we 4 waren, en we werken samen in het familiehotel van Kieran. Wij zijn de 2-chefs die 250-covers op 1-dag serveren, ook voor bruiloften, feesten en restaurantreserveringen. Het hotel is een 24uurbedrijf, dus het kan lastig zijn om tijd te verliezen en we zijn vaak beperkt tot een middag of 1- of 2-avonden per keer.

Om dit goed te maken, nemen we onze camper mee en koken we wat eenvoudig, maar fantastisch eten. Kamperen is zo'n groot deel van ons leven. Ik herinner me dat ik opgroeide en mijn zomervakanties doorbracht om met mijn grootouders in hun camper naar Europa te reizen. Ik ben blij om te zeggen dat ze nog steeds in hun camper reizen en mijn vader heeft er ook een, dus we zijn 3-generaties van kampeerders die leven en gezond zijn. Ze hebben behoorlijk luxe campers (of gin-paleizen zoals ik ze graag noem), terwijl ik opteer voor een eenvoudig, maar effectief voertuig, een 27-jaar oude Syncro Atlantic.

De VW Syncro Westfalia Atlantic is een heel speciaal voertuig, minder dan 15 van deze werden ooit gebouwd en het heeft een aantal fantastische functies voor een oud busje. Het had een eberspacher nachtverwarming en dubbele beglazing, standaard gemonteerd. Samen met een underslung LPG-tank om de koelkast te laten werken en de gas 2 ringkachel, die zelfs een voorverwarmingssysteem heeft om het in erg koude klimaten te laten lopen. De Atlantische Oceaan kan 4-volwassenen slapen, maar we vinden het het comfortabelst met alleen 2 en mijn kleine hond. Het permanente 4wheel-aandrijfsysteem is geweldig en wanneer ik de diff locks selecteer, kan het me echt over moeilijk terrein slepen om de beste restaurantweergaven op 4-wielen te vinden.

De Atlantische Oceaan kan 4-volwassenen slapen, maar we vinden het het comfortabelst met alleen 2 en mijn kleine hond. Het permanente 4wheel-aandrijfsysteem is geweldig en wanneer ik de diff locks selecteer, kan het me echt een moeilijk terrein overnemen om de beste restaurantweergaven op 4-wielen te vinden.

We hebben enorme plannen voor de toekomst. Een extern cateringbedrijf, kookshows, live receptdemonstraties en natuurlijk meer inhoud op onze social-mediaplatforms. Doe met ons mee terwijl we proberen een kookrevolutie te starten op camping, de ChefCampers.