Schotland Landverhuizers met expeditie uitgeruste Land Rovers voor het verkennen van Schotland. De voertuigen omvatten daktenten en alle apparatuur die nodig is om tot 4-mensen te verkennen en kamperen in de wildste delen van Schotland.

Kamperen in de sneeuwDe ingehuurde expeditie Land Rovers bieden toegang tot plaatsen waar gewone campers niet heen kunnen, zodat je overal kunt kamperen; op het strand of diep in het bos. Met de daktenten kunt u in minder dan 5 minuten kamperen en comfortabele accommodatie met uitzicht bieden. Alles wat nodig is voor wild kamperen is inbegrepen: het enige wat je hoeft te doen is gewoon opdagen met je tandenborstel en je kunt gaan! Of het nu gaat om bergbeklimmen, geschiedenis die teruggaat tot het stenen tijdperk, golfen op de originele banen ter wereld, vissen op zalm, een ceilidh dansen of de beste whisky's ter wereld proeven, er is hier iets voor jou.

Scotland Overland helpt u ook met uw reisplanning en stelt brede routes voor. De Central Highlands vormt de belangrijkste basistour - beginnend en eindigend in Edinburgh - en de andere lussen kunnen naar wens en naar wens worden toegevoegd en gekoppeld.

Schotland is een relatief klein land en je zou er in veertien dagen een groot deel van kunnen zien. Dat wil echter niet zeggen dat je in die tijd alles over Schotland weet. Dat duurt veel, veel langer!

Schotland Overlands drukste periode zijn de piekmaanden juli en augustus, wanneer de vraag naar de Land Rovers groot is. Maar wij vooral The Needle - Schotland

bevelen de lente- en herfstmaanden april, mei, juni, september en oktober aan. In de lente worden de dagen langer en moeten de muggen nog tevoorschijn komen, terwijl je in de herfst kunt genieten van de fantastische kleuren van de bomen en de prachtige avondzon. En je hebt nog meer kans om de plek voor jezelf te hebben. Kamperen in de wintermaanden is voor de dapperen, maar kan een goede training zijn voor je volgende poolexpeditie!

Schotland Overland

De geschiedenis en oorsprong van Overlanding

Overlanding in Rusland

De Alpen verkennen met Alpine Rovers