De beroemde Duitse expo is voor een tweede keer uitgesteld vanwege de pandemie van het Coronavirus en staat nu gepland voor 21 tot 24 oktober 2021 in Bad Kissingen.

Voor het eerst in zijn meer dan 20-jarige geschiedenis The ABENTEUER & ALLRAD expo vindt plaats in de late herfst. De expo was al verschoven naar een datum eind juli in overeenstemming met de huidige regeringsrichtlijnen.

Dit uitstel is te wijten aan de onzekere situatie rond Covid-19. De offroad-beurs vindt eind juli niet op de alternatieve datum plaats, maar conform regelgeving, nu voor het eerst in het najaar, zijn de data van 21.10. - 24.10.2021.

Marion Ripberger, algemeen directeur van de organisator, pro-log GmbH, legt uit “Het is helaas nog niet duidelijk wanneer beurzen en grote evenementen weer mogen worden gehouden. Of dit al eind juli het geval zal zijn, is in ieder geval de vraag vanwege de huidige regelgeving en de gezondheid en het welzijn van onze bezoekers en exposanten staat altijd op de voorgrond. Daarom moeten we duidelijkheid en planningszekerheid geven aan zowel onze exposanten als onze bezoekers en om deze redenen hebben we besloten de beurs opnieuw uit te stellen, dit keer naar oktober.
De alomvattende veiligheids- en hygiënemodificaties voor een openluchtevenement met stands en open ruimtes worden continu aangepast aan de laatste ontwikkelingen en zullen uiteraard ook in oktober worden doorgevoerd. ”

Met meer dan 350 internationale exposanten en bezoekers van over de hele wereld, ABENTEUER & ALLRAD is het belangrijkste offroad-evenement van het jaar. Een langeafstandsbeurs met vierwielaandrijving die het hele spectrum van de offroad- en camperscène vertegenwoordigt. Van de belangrijkste 4 × 4-productievoertuigen tot quads, ATV's en pick-ups tot expeditie- en woestijnvoertuigen, campers en vrachtwagens.

Daarnaast zijn er reserveonderdelen en accessoires, allerlei soorten tenten en tentstructuren, evenals tal van caravan- en reisuitrusting. En nieuwe ontwikkelingen en innovaties die zich uitstrekken tot op het gebied van elektromobiliteit. En natuurlijk de ABENTEUER & ALLRAD CAMP AREA, een van de grootste en meest spectaculaire bijeenkomsten voor langeafstandsreizen ter wereld.

“Wij beschouwen het uitstel naar oktober als een consequente en logische beslissing en hopen op begrip voor exposanten en bezoekers. Samen met hen kijken we uit naar een succes ABENTEUER & ALLRAD in het najaar van 2021 ”, zegt perswoordvoerder Thomas Schmitt.

ABENTEUER & ALLRAD - De offroad-beurs -
instelling. legende. cultus.