Nou, als je een frequente lezer bent TURAS Camping en 4WD Magazine-kanalen, u zult ongetwijfeld enkele foto's of video's van ons team hebben gezien die er een aantal hebben gebruikt of gedemonstreerd DARCHE producten. We zijn er grote fans van DARCHE hier bij TURAS, en zijn blij dat we hebben kunnen helpen om dit merk en zijn kwalitatief hoogwaardige assortiment onder de aandacht te brengen van onze lezers in Europa en daarbuiten.


In Australië is de naam DARCHE staat synoniem voor kwaliteit en innovatie, en het bedrijf produceert een reeks kampeer- en 4 × 4-toeruitrusting en accessoires, waaronder tenten, swags, daktenten, luifels, slaapartikelen, meubels, uitrustingszakken, vuurkorven en meer. Productontwerp wordt begeleid door ervaren productontwikkelaars en gepassioneerde medewerkers die enthousiaste buitenenthousiasten zijn met gedegen kennis en ervaring.

De innovatieve producten van het bedrijf worden soms gekopieerd maar nooit verbeterd, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en focus op kwaliteit, DARCHE zorgt al bijna 4 jaar voor een revolutie op de markt voor 30WD-kamperen en touringcars. Te beginnen met het opschudden van de (toen traditionele) swag-markt met de introductie van de Dome-stijl swag, die nu de meest erkende stijl swag is ter wereld. Bijna 30 jaar geleden opgericht door Darren O'Dwyer en zijn vrouw Cheryl, de DARCHE Het merk gaat nog steeds sterk en geniet van een internationale expansie naarmate meer en meer mensen zich bewust worden van de hoge kwaliteit, het duurzame en duurzame assortiment. DARCHE gebruikt materialen van superieure kwaliteit in al hun buitensportartikelen en ontwikkelt, onderzoekt en verfijnt voortdurend nieuwe materialen en technologieën om ervoor te zorgen DARCHE producten blijven toonaangevend op het gebied van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Nu deze producten worden gezien door de internationale kampeer- en tourgemeenschap, worden ze ook wereldwijd op grotere schaal verkrijgbaar met distributeurs nu in Europa, het Verre Oosten, de VS, Mongolië, Thailand en Japan. TURAS is er trots op deel te nemen aan deze inspanning DARCHE producten onder de aandacht van een breder publiek in Europa en daarbuiten.

We hopen dat je geniet van onze speciale viering van de geneugten van 'a Life Outdoors with DARCHE''. Klik hier of op de omslag hieronder naar toegang tot dit speciale supplement.