ISSUE SEVEN - SUMMER 2018 -TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE

De zomer is er, en we hebben nog een andere actievolle kwestie voor je. In dit nummer lanceren we de eerste van onze video-webisodeseries, met de eerste paar afleveringen van een reis naar IJsland. We hopen dat je ervan geniet. We nemen ook een korte blik op de oorsprong van overlanding. We rapporteren van ons recente bezoek aan de UK Adventure Overland en Bushcraft show. Zoals altijd brengen we je de nieuwste uitrusting en accessoires voor toeren, kamperen en 4WD, waaronder een aantal geweldige daktenten, draagbare stroomvoorziening, koeling, off-road GPS-navigatie en zelfs een draagbare campingbar. We hebben een voorproefje van de aankomende expo Abenteuer und Allrad, Europa's grootste Offroad- en 4WD-show. En nog veel meer..

Het TURAS Team.

ISSUE SEVEN - SUMMER 2018 -TURAS CAMPING EN 4WD AVONTUREN MAGAZINE