De Indeflate is een nieuw apparaat dat is ontworpen om twee banden tegelijkertijd op te blazen of leeg te laten lopen door eenvoudigweg de druk tussen twee banden automatisch gelijk te schakelen nadat ze zijn aangesloten. Dit goed gemaakte en geconstrueerde product is gemaakt in Zuid-Afrika. De indeflate is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. Een zeer nuttige tool voor diegenen die merken dat ze regelmatig hun bandenspanning aanpassen wanneer ze naar een dag of vierwielaandrijving gaan, hetzij in de bergen of langs uw favoriete strand.

FUNCTIES

Met behulp van je ingebouwde of draagbare compressor blaast het probleem zich op en laat je tegelijkertijd 2-banden leeglopen. In volhoudt automatisch de druk van beide aangesloten banden automatisch gelijk. De ingebouwde vloer heeft ook een ingebouwde 6-barometer voor bewaking tijdens het opblazen of leeglopen.

De onbezorgde spanning blaast op en laat tegelijkertijd 2-banden leeglopen

Met de indeflate is het proces om uw banden één voor één uit te blazen en te laten leeglopen verleden tijd, met de onbeperkte kleppensysteemtechniek verkort dit de tijd die nodig is om uw bandenspanningen aanzienlijk aan te passen. Ook met de ingebouwde gemonteerde meter kunt u nu ontspannen en uw bandenspanning controleren terwijl u opblaast, laat leeglopen en niet hoeft te ontkoppelen en uw compressor weer aansluit om door het proces te gaan met de naburige band.

Sluit aan op je compressor en ga weg

TECHNISCHE SPECIFICATIES

De Indeflate-lichamen zijn gemaakt van aluminium en ondergaan een hard anodisatieproces van Military Precision, waardoor ze bijzonder duurzaam en krasbestendig zijn.

Het product bevat ook een 700kpa / 100psi combinatiemeter die is vervaardigd door een van 's werelds toonaangevende leveranciers van hoogwaardige druk- en temperatuurmeetproducten. De twee x 3m luchtslangen zijn goed gemaakt waardoor ze flexibel en gebruiksvriendelijk zijn; ze zijn ook slijt- en ozonbestendig en kunnen bestand zijn tegen drukken tot 2000 kpa (300psi) en temperaturen van -10'C tot + 60'CV

De Indeflate is ontwikkeld met gebruiksgemak als een prioriteit

Het gepatenteerde stortklepsysteem zorgt voor snel en eenvoudig opblazen, leeglopen en egaliseren van twee banden op hetzelfde moment.

De sterke klembeugels maken het eenvoudig en veilig om verbinding te maken met de bandenventielen. De indeflate wordt ook geleverd met een goede kwaliteit draagtas met een hoogwaardige rits die het handig maakt om achterin uw reiswagen op te bergen.

Als je merkt dat je regelmatig leegloopt en je banden opblaast, is dit iets dat een permanent huis achter in je 4WD moet hebben. Het gemak van het tegelijkertijd kunnen oppompen en leeg laten lopen van uw banden is eenvoudig maar een briljant concept. Het eerste dat u opvalt aan dit product is de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt om het te vervaardigen, van de aluminium behuizing, de slangen en het ventiel, geen snelkoppelingen werden hier gemaakt, het laat gewoon kwaliteit zien.

Het onrustige lichaam is gemaakt van hoogwaardig aluminium

Als vaste bezoekers van de stranden om te vissen, heeft dit ons veel tijd bespaard, waardoor we onze banden in de helft van de tijd konden laten leeglopen en opblazen. De jongens bij Drifta stuurde ons over het product om ernaar te kijken, ze zijn ook grote fans van de indeflate en ze kunnen worden gekocht op de Drifta EU-website op www.drifta.EU . Bekijk ook de video waar Luke en Jake vandaan komen Drifta leg de voordelen van de indeflate uit door deze te vergelijken met andere producten. Klik gewoon op het afspeelpictogram.

De indeflate is gemaakt van hoogwaardige componenten

Drifta test de indeflate op Stockton Beach in Australië

Het gepatenteerde stortklepsysteem zorgt voor snel opblazen en leeglopen van uw banden.

www.drifta. I

Gemakkelijke manier om je banden op te blazen en te laten leeglopen .. doe het twee keer in plaats van vier keer .. niet meer bukken, pompen of leeglopen van je banden .. 90% zo snel als een snelle deflator, maar zoveel gemakkelijker ...