IN DRIE WE HERZIEN HET KRACHTIGE CKMP12 LUCHT COMPRESSOR NU ARB. IN DIT PROBLEEM BEKIJKEN WE HET NIEUWE ARB AIR 601 BANDINFLATOR EEN PERFECTE COMPLIMENT VOOR DE COMPRESSOR.

Een nauwkeurige bandenspanning behouden is een noodzaak voor een goed brandstofverbruik, een langere levensduur van de band en maximale tractie off-road. De nieuwe ARB Digitale band-inflatormeter, biedt nauwkeurige metingen en inflatie voor uw volgende 4WD-avontuur.


Een nauwkeurige luchtdrukmeter en bandenspanningsapparatuur in uw voertuig is een noodzaak voor elke liefhebber van vier wielen. Het uitvoeren van de juiste bandenspanningen voor verschillende situaties en of veranderingen in de voertuigbelasting is een uiterst eenvoudige handeling met zijn grote, blauwe achtergrondverlichtingsscherm, duimbedieningspompknop en eenvoudige deflatorontluchtingsknop.


De 23.5 inch dubbelgevou-wen PVC gecoate gevlochten slang en clip-on air chuck elimineert de noodzaak om voorover te buigen tijdens het luchten aan het einde van een lange dag op het parcours en de achtergrondverlichting zorgt ervoor dat je de exacte druk weet, ongeacht of het dag is of nacht wanneer u uitzendt.

Blijkbaar is er meer dan een jaar aan R&D besteed aan het maken van deze inflator en dat is te zien. Het display toont balk en PSI, de achtergrondverlichting zorgt voor een gemakkelijk gebruik 's nachts. De inflator wordt automatisch geactiveerd wanneer hij luchtdruk op de slang detecteert. Het is zeer robuust gemaakt met grote, goed gemaakte en gemakkelijk vast te houden en te bevestigen componenten. Twee AAA-batterijen zijn goed voor meer dan 200 uur gebruik.

Gebruik deze inflator samen met een hoogwaardige compressor zoals de CKMP12 (ook uit ARB- zie onze recensie in nummer drie) moet het instellen van uw bandenspanning voor variërend terrein en oppervlakken zeer snel en pijnloos maken. Sterk aanbevolen.

ARB AIR 601 BANDINFLATOR