Introductie van de nieuwe en verbeterde wegdouche 4

De vreugde van het genieten van een warme douche onder druk in het midden van de aarde die wordt verwarmd met een natuurlijke warmtebron, is nu gerealiseerd dankzij de innovatieve Road Shower.

De Road Shower heeft veel toepassingen tijdens het kamperen

Dit in de VS ontworpen en gepatenteerde product maakt het afgelopen jaar overal ter wereld furore. Zes jaar in ontwikkeling is dit zeer interessante concept voortdurend verbeterd, met de Road Showers en extra accessoires die nu in Europa verkrijgbaar zijn via Boondock Trailers in het Verenigd Koninkrijk.

De hoogwaardige flexibele douchekop

Het mooie van dit product is dat het niet alleen een douche is, in feite heeft de Road Shower een aantal andere zeer nuttige functies. De Road Showers worden voornamelijk gebruikt als een douche, waar u onmiddellijk en eenvoudig toegang hebt tot water onder druk, waar u ook bent, zonder gedoe met propaan, pompen of lange opstarttijden.

De Road Shower wordt geleverd met alle benodigde accessoires

Met het warme of koude water onder druk heeft het ook vele andere toepassingen; het kan worden gebruikt om je vuile vaat in het kamp schoon te maken, je uitrusting schoon te maken of die vis die je misschien wel hebt gelukt te hebben gevangen en het kan ook worden gebruikt voor het dragen van extra water.

Bevestig de wegdouche aan uw imperiaal met behulp van de meegeleverde beugels

Installatie

De Road Shower kan eenvoudig aan de meeste stellingsystemen worden bevestigd. Het enige wat u hoeft te doen, is de slotbout in de sleuf schuiven (bevestigingsopties 2) en de montagebeugel bevestigen.

Een tweede T-gleuf aan de zijkant maakt montage aan de zijkant van een mand op het dak mogelijk. Het product kan op de meeste voertuigen en systemen worden gemonteerd, bijvoorbeeld VW Vanagons, Westfalia Vans, Sportsmobile Vans, Campers, MacGregor 26-zeilboten, voertuigfabriekstellingen, kajakrekken, fietsenrekken, bagagerek, Yakima en Thule Racks, maar een paar.

Vul de kamer met een slang of een kan

De body van de Road Shower is gemaakt van gepoedercoat en hoogwaardig aluminium en is gebouwd om te worden bestraft. De kogelvormige spuitmond is ook goed gemaakt en kan worden aangepast aan een krachtige straal of een zachte spray.

Breng de kamer onder druk met behulp van een handpomp

Clips en klittenband bevestigen de slang op zijn plaats. In de recente versies van de Road Shower kunnen drukken tot wel 65psi worden bereikt door de kamer te pompen met een fietspomp, bandenpomp of een 12-voltcompressor, waardoor u bij het gebruik uitstekende druk uitoefent om je kampeerspullen te hebben, te douchen of schoon te maken.

In de zomermaanden verwarmt het door zonne-energie opgewarmde water in de kamer wanneer u in beweging bent met warm water dat 100-115F kan bereiken.

Na het onder druk zetten van het water met behulp van een fietspomp waren we erg onder de indruk van hoe ver het water in een test reikte. Nadat de kamer onder druk is gezet naar 65psi, moet u enkele minuten water onder druk kunnen krijgen voordat u de kamer opnieuw moet vullen met water en opnieuw moet onder druk zetten.

De douchekop met flexibele hals biedt u het gevoel thuis te douchen

De Road Shower wordt ook geleverd met een overdrukventiel op de dop voor de veiligheid. Dit voorkomt overdruk en een mogelijke explosie. De kapafsluiter wordt vrijgegeven rond 55 - 75 PSI afhankelijk van de luchttemperatuur en andere factoren.Nieuwe accessoires zijn onder meer de douchekop met flexibele hals, die u het gevoel geeft thuis te douchen, zo goed. De stroming van het water kan worden aangepast aan de douchekop. U kunt ook een aan / uit-elleboog kopen, zodat u de douchekop aan de ene kant van de kamer en uw slang aan de andere kant kunt hebben. Op elk model van Road Shower 4 kan een extra elleboog worden geïnstalleerd. U hebt een 8mm inbussleutel nodig om de stekker aan het uiteinde van de wegdouche te verwijderen.

Over het algemeen doet dit toestel wat het zegt op de doos, we hebben het gebruikt tijdens recente visreizen en het kwam goed van pas voor het schoonmaken van een paar vissen die we hebben gepakt, de afwas hebben gedaan en zand spuiten van onze kampeerspullen.

Het echte voordeel is dat u een warme douche onder de douche kunt gebruiken om uw water te verwarmen en dat u niet afhankelijk bent van gas en dure gepompte douches. In de toekomst zal de Road Shower zeker en vast worden gemonteerd op onze 4WD.
Bekijk Boondock Trailers, de Britse en Europese distributeurs voor de Road Shower