EverShower is een draagbare douche die het water (volledig zelfstandig) kan recyclen of naar wens op continu zoet water kan draaien.

Gebruik binnen of buiten. EverShower kan in enkele seconden worden opgezet of ingepakt in zijn eigen koffer van 8 kg (17 lbs).

De EverShower gebruiken

Plaats de EverShower waar en hoe u maar wilt - buiten, op uw camping, in uw Van, dak erop, dak eraf, in elke gewenste richting. Plaats de 12-volt elektrische pomp in uw waterbron - in de kuip (afvoer gesloten) bij recycling, of buiten de kuip (afvoer open) voor continu vers water.

Om te recyclen, giet je tot 15 liter water in de kuip (8 is ruim voldoende). Gebruik zonne- of kachelverwarmd water, of voor echte luxe, een draagbare waterverwarmer.

Zet de pomp aan, stap in en geniet vrijwel overal van een fantastische, lange privé EverShower.

Hang de douche-handset erboven voor ontspannen, handsfree, schuldvrij privé douchen.

De douche wordt geleverd met aluminium haringen, scheerlijnen voor alle weersomstandigheden. Alle douches worden nu standaard geleverd met een harde schaal en waslijnen. De Evershower is geweldig voor meervoudig gebruik van, Overlanders en campers, voor campers, een extra douche tijdens huisreparaties, mobiele douche voor mobiel personeel enz. Het is zo veelzijdig dat het Australische leger zijn nu gebruikers!

De Evershower is perfect voor op de camping en alle spullen kunnen netjes worden opgeborgen in de box die ook dienst doet als basis van de douche.

Het is snel en eenvoudig te monteren en wordt geleverd met instructies, maar het is zeer goed ontworpen en we vonden het duidelijk hoe het op te hangen. Hij heeft een hoogte van minder dan 1.75 m nodig bij montage in een bestelwagen. De douche kan worden aangesloten op een 12v-sigarettenaansteker of een batterijpakket en wordt geleverd met een lange kabel waarmee u de douche in uw camper of buiten uw 4wd kunt installeren. Gewoon een paar liter water koken, toevoegen aan 5-6 liter die al in het bad zit en je hebt een warme douche van 20 minuten.

EverShower kan ook worden gebruikt als de bovenkant is verwijderd

Als je klaar bent kun je het water eenvoudig wegpompen of laten uitstromen via de aftapplug.
De hele douche pakt in seconden in.

EverShower wordt in Europa gedistribueerd door Patrick Roche uit Manchester in het VK. Tijdens het bouwen van zijn camper ontdekte Pat het EverShower-systeem en wist hij dat EverShower van grote waarde en interessant zou zijn voor zijn mede-camper-zelfbouwers en voor de Overlanding-gemeenschap. Pat begon met het importeren van de douche in 2019 net voordat Covid toesloeg en heeft EverShowers nu naar de meeste landen in Europa verzonden. Als Pat geen douches verkoopt, is hij te vinden op zijn mountainbike of in zijn kajak.