Update: een groot aantal exposanten is bevestigd voor de Great British Land Rover Show die op zondag 24 november 2019 in Stoneleigh Park in het Verenigd Koninkrijk zal plaatsvinden. Voorverkooptickets die ½ prijs zijn, sluiten om middernacht op dinsdag 19 november - dus mis het niet!
http://greatbritishlrshow.com/tickets/

Zoals u weet, zijn we grote fans van Land Rover-voertuigen en de TURAS allemaal rijden Defenders, dus we kijken echt uit naar de editie van de Great British Landrover Show. De organisatoren van de show zijn verheugd om een ​​gloednieuw gedeelte van de show voor 2019 aan te kondigen - de 'Adventure and Outdoor Leisure Zone'. Dit nieuwe deel van de show bouwt voort op de populariteit van de 'go -where' tag-lijn van Land Rovers en de outdoor-ondernemingen van de eigenaren. Bezoekers van de Great British Land Rover Show kunnen binnen de Adventure en Outdoor Leisure Zone verwachten, exposanten die alles verkopen, van grondtenten tot daktenten, van kampeeruitrusting tot expeditiemateriaal en van Britse groene rijstroken tot overzeese avontuurlijke reizen.

Vooraf tickets voor de halve prijs zijn nu beschikbaar: KLIK HIER De Great British Land Rover Show wordt gehouden in Stoneleigh Park op zondag 24th November 2019. TURAS zal dit jaar voor het eerst de show bijwonen, en als Land Rover-eigenaren zijn we erg enthousiast over het zien van de enorme selectie van Landrovers die te zien is, dus als je er bent, kom zeker en zeg hallo we staan ​​op stand 3AOL10 .