Houtskool-BBQ-voorgereg: Houtskool word sedert die vroegste tye vir 'n groot verskeidenheid doeleindes gebruik, insluitend kuns en medisyne, maar die vernaamste gebruik daarvan was as brandstof vir kook. Dit is ook interessant om daarop te let dat houtskool die tradisionele brandstof van 'n smid se smee intense hitte benodig, wat dit ideaal maak vir kampkook.

Houtskool is ook histories as 'n bron van swart pigment gebruik deur dit op te slyp. In hierdie vorm was houtskool vir vroeë chemici belangrik en was dit 'n samestelling van formules vir mengsels soos swartpoeier.

Vanweë die hoë oppervlakte daarvan kan houtskool as 'n filter en as katalisator of as adsorptiemiddel gebruik word. Houtskool is die liggewig swart carbop en as residu hidrokarbgeproduseer word deur water en ander vlugtige bestanddele uit diere- en plantstowwe te verwyder.

Daar word geglo dat die houtskoolbrikette die eerste keer in 1897 in die VSA uitgevind en gepatenteer is en deur die Zwoyer Fuel Company vervaardig is.

Die Drifta / Uniflame houtskoolvuurvoorgereg is een van die vinnigste en doeltreffendste maniere om jou kole vinnig te verhit en sonder die gebruik van ligter vloeistof ens.

Uniflame is 'n Japannese maatskappy wie se produkte deur die Australiese maatskappy bevorder en verkoop word Drifta wat nou 'n verspreidingsnetwerk in Europa opgerig het waar u 'n hele reeks kampeerders met hoë gehalte en 4WD verwante toebehore kan koop.

Die vuuraansteker is van hoë kwaliteit Japanse staal. Die vuur is plat gepak en word baie maklik gebêre. Die slim ontwerp is baie eenvoudig en bevat 'n vourooster wat in posisie kan sluit.

Al wat u hoef te doen, gooi die benodigde hoeveelheid houtskool in u vuuraansteker en plaas 2-3 klein aanstekers onder die houtskoolvoorgereg en lig dit aan. Dit neem ongeveer vyftien tot twintig minute om u houtskoolkrale te verhit.

Nie seker hoe ons vantevore sonder 'n houtvuurvoorgereg gevaar het nie, hulle verhit regtig die verhitting van houtskoolkrale en deur nie ligter vloeistof te hoef te gebruik nie, hoef u nie bekommerd te wees om vloeistof in u steaks te kry nie. U sal verbaas wees hoeveel houtskool hulle sal hou en verhit.

Die ventilasiegate maak hierdie produkte so doeltreffend. Dit is 'n baie hoë gehalte Charcoal BBQ starer wat netjies agter in u 4WD gestoor kan word, en soos al die Snowpeak en Uniflame-kookprodukte sal 'n leeftyd hou as jy daarna kyk.

Vir meer inligting oor die Uniflame Charcoal BBQ voorgereg kontak DRIFTA die Europese verskaffers op www.drifta. I

verwante inhoud

Snow Peak Vuurputte

Kamp kook-acessories

Die SnowPeak Jikaro Kampeertafel

Visvang vir makriel