Bölüm 1. Giriş

At TURAS.TV  we respect the right to personal privacy and our obligations under the Irish Data Protection Acts XNUMX to XNUMX. This Privacy Policy outlines how we deal with any personal data you provide to us while visiting this website, or as a registered user. If you are not happy with this Website Privacy Statement you should not use this website.

By using this website, you are accepting the terms of this privacy statement. Any external links to other websites are clearly identifiable as such, and we are not responsible for the content or the privacy statements of these other websites.

We take care to protect the privacy of customers and users of this website (“site”). This Privacy Policy sets out the basis on which any personal data we collect from you, or that you provide to us, will be processed by us, whether you are a visitor to the site or a customer that subscribes to our services online or over the phone.

Biz kimiz
In this privacy policy, the terms “we”, “our” and “us” are used to refer to TURAS Kamp ve 4WD Adventures Ltd. şirket numarası 332439. 'Dergi' olarak anılan bir çevrimiçi dergi sunuyoruz. TURAS web sitemize veya e-posta adreslerine gönderilen herhangi bir veri için veri denetleyicisidir.
You can contact us regarding this Privacy Policy at [e-posta korumalı]

Section XNUMX. Types of Information Collected

We retain two types of information:

"Kişisel veri"

Bu, sizi tanımlayan veya sizi tanımlamak veya sizinle iletişim kurmak için kullanılabilecek ve adınız, adresiniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız gibi bilgileri içeren verilerdir. İsim ve e-posta adresi gibi bilgiler zorunlu olsa da (size hizmeti sağlamak için buna ihtiyacımız var), geri kalanı yalnızca gönüllü olarak bize gönderirseniz sizden toplanır.

“Non-Personal Data”

Birçok web sitesi gibi, web sitemize tüm ziyaretçilerin toplamı bazında toplanan istatistiksel ve diğer analitik bilgileri topluyoruz. Bu Kişisel Olmayan Veriler, web sitemizin kullanımını içeren kullanıcı IP adresleri (nerede tutulduğu), tarayıcı türleri ve diğer anonim istatistiksel veriler gibi demografik bilgiler gibi sizi tanımlamak veya sizinle iletişim kurmak için kullanılamayan bilgileri içerir. .

Bu web sitesi, Google, Inc. ("Google") tarafından sağlanan bir web analiz hizmeti olan Google Analytics'i kullanır. Google Analytics, web sitesinin kullanıcıların siteyi nasıl kullandığını analiz etmesine yardımcı olmak için bilgisayarınıza yerleştirilen metin dosyaları olan "çerezler" kullanır. Çerez tarafından web sitesini kullanımınızla ilgili oluşturulan bilgiler (IP adresiniz dahil) Google tarafından Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sunuculara aktarılacak ve burada saklanacaktır. Google, bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi operatörleri için web sitesi etkinliği hakkında raporlar derlemek ve web sitesi etkinliği ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sağlamak amacıyla kullanacaktır. Google ayrıca, yasaların gerektirdiği durumlarda veya bu tür üçüncü şahısların Google adına bilgileri işlediği durumlarda bu bilgileri üçüncü şahıslara aktarabilir.

Google will not associate your IP address with any other data held by Google. You may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings on your browser, however please note that if you do this you may not be able to use the full functionality of this website. By using this website and clicking on the ‘I Accept’ button, you consent to the processing of data about you by Google in the manner and for the purposes set out above.

Bölüm 3. Bilgilerinizi tuttuğumuz amaçlar

“Non-Personal Data”

Ziyaretçilerimizin nereden geldiğini daha iyi anlamak ve web sitemizi daha iyi tasarlamanıza ve düzenlememize yardımcı olmak için, ziyaretçilerimizden toplanan Kişisel Olmayan Verileri web sitemize toplu bir şekilde kullanıyoruz.

"Kurabiye"

This website uses “cookie” technology. A cookie is a little piece of text stored by the browser on your computer, at the request of our server. We may use cookies to deliver content specific to your interests and to save your personal preferences so you do not have to re-enter them each time you connect to our website – our cookies are not available to other websites. Our cookies will record the number of user sessions on the site and to track the number of users who return to the site. You are always free to decline our cookies, if your browser permits, or to ask your browser to indicate when a cookie is being sent. You can also delete cookie files from your computer at your discretion. Note that if you decline our cookies or ask for notification each time a cookie is being sent, this may affect your ease of use of this website.

"Kişisel veri"

We will process any Personal Data you provide to us for the following purposes:

to respond to any queries you submit to us;

Bilgilerinizin üçüncü taraflarla paylaşılmasına izin verdiğiniz yerlerde, aşağıdaki 4 Bölümüne uygun olarak yapacağız;

to seek your views on our site and our services;

Size haber bültenleri, dergi sayıları veya kaydettiğiniz diğer iletişim biçimleriyle ilgili güncellemeler göndermek için.

Section XNUMX. Disclosure of Information to Third Parties

Kişisel olmayan Verileri üçüncü taraflara verebiliriz; bu bilgiler, sitemizin diğer kullanıcılarına ait benzer bilgilerle birleştirilir. Örneğin, web sitemizi ziyaret eden benzersiz kullanıcıların sayısı, web sitemizdeki topluluk kullanıcılarımızın demografik dökümü veya web sitemizi ziyaret eden web sitemizi ziyaret eden aktiviteler hakkında üçüncü tarafları bilgilendirebiliriz. Bu bilgileri verebileceğimiz üçüncü taraflar, potansiyel veya fiili reklam verenleri, reklam hizmeti sağlayıcılarını (web sitesi izleme hizmetleri dahil), ticari ortakları, sponsorları, lisans verenleri, araştırmacıları ve diğer benzerleri içerebilir.

We will not disclose your Personal Data to third parties unless you have consented to this disclosure or unless the third party is required to fulfil a service you have requested (in such circumstances, the third party is also bound by GDPR). Any third party we disclose the information to will use it for the purposes of delivering the service in question unless you have agreed otherwise.

We will disclose your Personal Data if we believe in good faith that we are required to disclose it in order to comply with any applicable law, a summons, a search warrant, a court or regulatory order, or other statutory requirement.

Section XNUMX. Security

Your Personal Data is held on secure servers hosted by our Internet Service Provider. The nature of the Internet is such that we cannot guarantee or warrant the security of any information you transmit to us via the Internet. No data transmission over the Internet can be guaranteed to be XNUMX% secure. However, we will take all reasonable steps (including appropriate technical and organisational measures) to protect your Personal Data.

Section XNUMX. Updating, Verifying and Deleting Personal Data

Kişisel Bilgilerinizdeki değişiklikleri bize bildirebilir ve Kişisel Verilerinizi 1988 ve 2003 kapsamında bulunan yükümlülüklerimize uygun olarak Kişisel Verilerinizi buna göre güncelleyeceğiz veya sileceğiz. Kişisel Verilerinizi web sitemizin işlevleri için gerekli olandan daha uzun süre tutmayacağız. Veritabanlarımızı periyodik olarak gözden geçireceğiz ve güncel olmayan, yanlış veya artık gerekli olmayan verileri sileceğiz. TURAS Bu bağlamda kullanıcılarla iletişim kurma hakkını saklı tutar.

Bölüm 7. Haklarınız

You have certain rights in relation to your personal information that is processed by us. These rights are listed below. These rights are not absolute and apply subject to certain conditions. For example, . Your rights may include:
the right to access personal data held by us about you;
Sizin tarafınızdan tarafımızdan tutulan yanlış kişisel verileri düzeltmemizi isteme hakkı;
in certain circumstances, the right to require us to erase personal data held by us about you;
in certain circumstances, the right to restrict our processing of personal data held by us about you;
in certain circumstances, a right to receive personal data which you have provided to us in a structured, commonly used and machine readable format.
Tarafımızca tarafımızdan tutulan kişisel verilerin işlenmesine itiraz etme hakkı (size pazarlama materyalleri göndermek amacıyla); ve
Kişisel verilerinizi kullanmak için ona bağlı olduğumuz rızanızı geri çekme hakkı
If at any point you wish to review or change your preferences, you can use the ‘unsubscribe’ mechanism or other means provided within the communications that you receive from us or by sending an email to [e-posta korumalı]

Bölüm 8. Endişeler veya Şikayetler

You can contact us regarding this Privacy Policy at  [e-posta korumalı]. Şikayette bulunmak isterseniz, şu anda web sitesinde belirtilen bilgileri kullanarak Veri Koruma Komiserliği ile de iletişime geçebilirsiniz: https://www.dataprotection.ie

Section XNUMX. Changes to the Website Privacy Policy

Bu Web Sitesi Gizlilik Bildirimi'nde yapılan herhangi bir değişiklik, bu web sitesinde yayınlanacak. Böylece, hangi bilgileri topladığımızı, nasıl kullandığımızı ve varsa hangi koşullar altında açıkladığımızı her zaman biliyorsunuz. Herhangi bir zamanda Kişisel Verileri bu Web Sitesi Gizlilik Bildirimi'nde belirtilenlerden önemli ölçüde farklı bir şekilde kullanmaya karar verirsek veya toplandığı anda size başka bir şekilde ifşa edersek, size e-posta ile bildiririz ve bir seçiminiz olacaktır. Bilgilerinizi yeni şekilde kullanıp kullanmayacağımıza.

Bu politika ile ilgili herhangi bir sorgu veya yorum gönderilmelidir. [e-posta korumalı]

Lütfen buradan bağlayabileceğiniz herhangi bir sitenin bu Gizlilik Politikası kapsamında olmadığını unutmayın.