Bölüm 1. Giriş

At TURAS.TV'nin kişisel gizlilik hakkına ve 1988'e 2018 olan İrlanda Veri Koruma İşlemleri kapsamındaki yükümlülüklerimize saygı duyuyoruz. Bu Gizlilik Politikası, bu web sitesini ziyaret ederken veya kayıtlı bir kullanıcı olarak bize sağladığınız kişisel verileri nasıl ele aldığımızı özetlemektedir. Bu Web Sitesi Gizlilik Bildirimi'nden memnun değilseniz, bu siteyi kullanmamalısınız.

Bu web sitesini kullanarak, bu gizlilik bildiriminin şartlarını kabul ediyorsunuz. Diğer web sitelerine yapılan harici bağlantılar bu şekilde açıkça tanımlanabilir ve bu diğer web sitelerinin içeriği veya gizlilik beyanlarından sorumlu değiliz.

Bu web sitesinin (“site”) müşterilerinin ve kullanıcılarının gizliliğini korumaya özen gösteririz. Bu Gizlilik Politikası, sizden topladığımız veya bize sağladığınız tüm kişisel verilerin, bizim tarafımızdan bir ziyaretçiyseniz veya hizmetlerimize çevrimiçi olarak veya çevrimiçi hizmetlerimize abone olan bir müşteri olup olmadığına göre işlenecektir. telefon.

Biz kimiz
Bu gizlilik politikasında, “biz”, “bizim” ve “bize” terimleri TURAS Kamp ve 4WD Adventures Ltd. şirket numarası 332439. 'Dergi' olarak anılan bir çevrimiçi dergi sunuyoruz. TURAS web sitemize veya e-posta adreslerine gönderilen herhangi bir veri için veri denetleyicisidir.
Bu Gizlilik Politikası ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. [Email protected]

Bölüm 2. Toplanan Bilgi Türleri

İki tür bilgiyi saklarız:

"Kişisel veri"

Bu, sizi tanımlayan veya sizi tanımlamak veya sizinle iletişim kurmak için kullanabileceğiniz ve adınız, adresiniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız gibi bilgileri içeren verilerdir. İsim ve e-posta adresi gibi bilgiler zorunlu olsa da (size hizmet vermek için ihtiyacımız var), geri kalanlar sadece sizden gönüllü olarak bize gönderdiğiniz takdirde toplanır.

“Kişisel Olmayan Veriler”

Birçok web sitesi gibi, web sitemize tüm ziyaretçilerin toplamı bazında toplanan istatistiksel ve diğer analitik bilgileri topluyoruz. Bu Kişisel Olmayan Veriler, web sitemizin kullanımını içeren kullanıcı IP adresleri (nerede tutulduğu), tarayıcı türleri ve diğer anonim istatistiksel veriler gibi demografik bilgiler gibi sizi tanımlamak veya sizinle iletişim kurmak için kullanılamayan bilgileri içerir. .

Bu web sitesi Google, Inc. (“Google”) tarafından sağlanan bir web analizi hizmeti olan Google Analytics'i kullanmaktadır. Google Analytics, web sitesinin kullanıcıların siteyi nasıl kullandığını analiz etmesine yardımcı olmak için bilgisayarınıza yerleştirilen metin dosyaları olan "çerezleri" kullanır. Çerezin web sitesini kullanımınız hakkında oluşturduğu bilgiler (IP adresiniz de dahil olmak üzere), Google tarafından Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sunuculara aktarılacak ve saklanacaktır. Google, bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi operatörleri için web sitesi aktiviteleri hakkında raporlar hazırlamak ve web sitesi etkinliği ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sağlamak amacıyla kullanacaktır. Google ayrıca bu bilgileri yasalar gereği yapılması gereken üçüncü taraflara veya bu üçüncü tarafların Google adına bilgileri işleme koyduğu durumlarda da aktarabilir.

Google, IP adresinizi Google tarafından tutulan diğer verilerle ilişkilendirmez. Tarayıcınızda uygun ayarları seçerek çerez kullanımını reddedebilirsiniz, ancak bunu yaparsanız, bu sitenin tüm işlevlerini kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayın. Bu web sitesini kullanarak ve 'Kabul Ediyorum' düğmesini tıklayarak, Google ile ilgili verilerin yukarıda belirtilen şekilde ve bu şekilde işlenmesine izin vermiş olursunuz.

Bölüm 3. Bilgilerinizi tuttuğumuz amaçlar

“Kişisel Olmayan Veriler”

Ziyaretçilerimizin nereden geldiğini daha iyi anlamak ve web sitemizi daha iyi tasarlamanıza ve düzenlememize yardımcı olmak için, ziyaretçilerimizden toplanan Kişisel Olmayan Verileri web sitemize toplu bir şekilde kullanıyoruz.

"Kurabiye"

Bu web sitesi “çerez” teknolojisini kullanıyor. Çerez, sunucumuzun isteği üzerine, bilgisayarınızdaki tarayıcı tarafından saklanan küçük bir metin parçasıdır. Çerezleri, ilgi alanlarınıza özel içerikler sunmak ve kişisel tercihlerinizi saklamak için kullanabiliriz. Böylece, web sitemize her bağlandığınızda yeniden girmeniz gerekmez - çerezlerimiz başka web sitelerinde kullanılamaz. Çerezlerimiz sitede kullanıcı oturumlarının sayısını kaydeder ve siteye geri dönen kullanıcıların sayısını izler. Tarayıcınız izin veriyorsa veya tarayıcınızdan bir tanımlama bilgisinin gönderilip gönderilmediğini belirtmesi için çerezlerimizi reddetmekte daima özgürsünüz. Ayrıca çerez dosyalarını bilgisayarınızdan kendi kararınıza göre silebilirsiniz. Çerezlerimizi reddederseniz veya bir çerez gönderildiğinde bildirim istemeniz durumunda bu sitenin kullanım kolaylığınızı etkileyebileceğini unutmayın.

"Kişisel veri"

Sağladığınız tüm Kişisel Bilgileri aşağıdaki amaçlarla işleyeceğiz:

bize gönderdiğiniz herhangi bir soruyu yanıtlamak için;

Bilgilerinizin üçüncü taraflarla paylaşılmasına izin verdiğiniz yerlerde, aşağıdaki 4 Bölümüne uygun olarak yapacağız;

Sitemizde ve hizmetlerimizde görüşlerinizi aramak için;

Size haber bültenleri, dergi sayıları veya kaydettiğiniz diğer iletişim biçimleriyle ilgili güncellemeler göndermek için.

Bölüm 4. Üçüncü Taraflara Bilgilerin Açıklanması

Kişisel olmayan Verileri üçüncü taraflara verebiliriz; bu bilgiler, sitemizin diğer kullanıcılarına ait benzer bilgilerle birleştirilir. Örneğin, web sitemizi ziyaret eden benzersiz kullanıcıların sayısı, web sitemizdeki topluluk kullanıcılarımızın demografik dökümü veya web sitemizi ziyaret eden web sitemizi ziyaret eden aktiviteler hakkında üçüncü tarafları bilgilendirebiliriz. Bu bilgileri verebileceğimiz üçüncü taraflar, potansiyel veya fiili reklam verenleri, reklam hizmeti sağlayıcılarını (web sitesi izleme hizmetleri dahil), ticari ortakları, sponsorları, lisans verenleri, araştırmacıları ve diğer benzerleri içerebilir.

Kişisel Bilgilerinizi, bu açıklamaya razı olmadıkça veya üçüncü tarafın talep ettiğiniz bir hizmeti yerine getirmesi gerekmedikçe üçüncü şahıslara ifşa etmeyeceğiz (bu durumda üçüncü taraf da GDPR'ye bağlıdır). Herhangi bir üçüncü taraf, aksi kararlaştırılmadıkça söz konusu hizmeti sunmak amacıyla kullanacağımız bilgileri açıklarız.

Geçerli bir yasaya, bir celpe, arama emrine, mahkeme veya düzenleyici bir emre veya başka bir yasal zorunluluğa uymak için bunu açıklamamız gerektiğine iyi niyetle inandığımız takdirde Kişisel Verilerinizi ifşa ederiz.

Bölüm 5. Güvenlik

Kişisel Verileriniz, İnternet Servis Sağlayıcımız tarafından barındırılan güvenli sunucularda tutulmaktadır. İnternetin doğası, İnternet üzerinden bize ilettiğiniz herhangi bir bilginin güvenliğini garanti edemeyeceğimiz veya garanti edemeyeceğimiz bir durumdur. İnternet üzerinden hiçbir veri aktarımı 100% güvenli olarak garanti edilemez. Ancak, Kişisel Verilerinizi korumak için tüm makul adımları (uygun teknik ve kurumsal önlemler dahil) alacağız.

Bölüm 6. Kişisel Verilerin Güncellenmesi, Doğrulanması ve Silinmesi

Kişisel Bilgilerinizdeki değişiklikleri bize bildirebilir ve Kişisel Verilerinizi 1988 ve 2003 kapsamında bulunan yükümlülüklerimize uygun olarak Kişisel Verilerinizi buna göre güncelleyeceğiz veya sileceğiz. Kişisel Verilerinizi web sitemizin işlevleri için gerekli olandan daha uzun süre tutmayacağız. Veritabanlarımızı periyodik olarak gözden geçireceğiz ve güncel olmayan, yanlış veya artık gerekli olmayan verileri sileceğiz. TURAS Bu bağlamda kullanıcılarla iletişim kurma hakkını saklı tutar.

Bölüm 7. Haklarınız

Tarafımızdan işlenen kişisel bilgilerinizle ilgili belirli haklara sahipsiniz. Bu haklar aşağıda listelenmiştir. Bu haklar mutlak değildir ve belirli koşullara tabidir. Örneğin, . Haklarınız şunları içerebilir:
Sizin tarafınızdan tarafımızdan tutulan kişisel verilere erişim hakkı;
Sizin tarafınızdan tarafımızdan tutulan yanlış kişisel verileri düzeltmemizi isteme hakkı;
Belirli durumlarda, tarafımızdan tarafımızdan tutulan kişisel verileri silmemizi talep etme hakkı;
Belirli durumlarda, tarafımızdan tutulan kişisel verilerin işlenmesini sınırlama hakkı;
Belirli durumlarda, bize yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir biçimde sağladığınız kişisel verileri alma hakkı.
Tarafımızca tarafımızdan tutulan kişisel verilerin işlenmesine itiraz etme hakkı (size pazarlama materyalleri göndermek amacıyla); ve
Kişisel verilerinizi kullanmak için ona bağlı olduğumuz rızanızı geri çekme hakkı
Herhangi bir noktada tercihlerinizi gözden geçirmek ya da değiştirmek isterseniz, 'abonelikten çık' mekanizmasını ya da bizden aldığınız iletişim içinde sağlanan diğer araçları ya da bir e-posta göndererek kullanabilirsiniz. [Email protected]

Bölüm 8. Endişeler veya Şikayetler

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. [Email protected]. Şikayette bulunmak isterseniz, şu anda İnternet Sitesi'nde belirtilen bilgileri kullanarak Veri Koruma Komisyonu Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz: https://www.dataprotection.ie

Bölüm 9. Web Sitesi Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

Bu Web Sitesi Gizlilik Bildirimi'nde yapılan herhangi bir değişiklik, bu web sitesinde yayınlanacak. Böylece, hangi bilgileri topladığımızı, nasıl kullandığımızı ve varsa hangi koşullar altında açıkladığımızı her zaman biliyorsunuz. Herhangi bir zamanda Kişisel Verileri bu Web Sitesi Gizlilik Bildirimi'nde belirtilenlerden önemli ölçüde farklı bir şekilde kullanmaya karar verirsek veya toplandığı anda size başka bir şekilde ifşa edersek, size e-posta ile bildiririz ve bir seçiminiz olacaktır. Bilgilerinizi yeni şekilde kullanıp kullanmayacağımıza.

Bu politika ile ilgili herhangi bir sorgu veya yorum gönderilmelidir. [Email protected]

Lütfen buradan bağlayabileceğiniz herhangi bir sitenin bu Gizlilik Politikası kapsamında olmadığını unutmayın.