De 100% in Australië gemaakte Shockloc-riem is ongetwijfeld de snelste en gemakkelijkste manier om vrijwel elk formaat of vormobject vast te binden, vast te binden, te bundelen, vast te sjorren of op te hangen zonder een enkele knoop te hoeven leggen. Deze riemen zijn extreem sterk en slaan ver boven hun gewicht uit, zoals te zien is op de 60 kg gewichtstest op de ommezijde. Als het tijd is om ongedaan te maken, kunnen ze binnen enkele seconden met slechts één hand worden losgelaten.

Geen gevaarlijke bungee-riemhaken meer, milieuonvriendelijke kabelbinders voor eenmalig gebruik en ingewikkelde knopen. Met behulp van de originele Shockloc-riem schokt u hem eenvoudig en vergrendelt u hem en loopt u weg.

Geen haken, geen knopen, geen gedoe, geen gedoe!!! Gemaakt van duurzame UV-gestabiliseerde ASA-hars en topkwaliteit Australisch gemaakt 5 mm schokkoord van maritieme kwaliteit, de originele Shockloc-riem is herbruikbaar, weerbestendig en gemaakt om lang mee te gaan. En het is gebouwd om bestand te zijn tegen de barre Australische omstandigheden.

Spuitgegoten in Australië met behulp van UV-gestabiliseerde ASA-hars.
Premium 100% Aussie gemaakt 5 mm meerstrengs elastische kern van maritieme kwaliteit. HT polyester hoezen met een fijne gevlochten gladde constructie.
Lange levensduur, slijtvastheid tegen slijtage en UV-degradatie. (Pas op voor goedkope importproducten die binnen een paar maanden kapot gaan).
Maakt consequent meer dan 100% rek en herstel mogelijk. (Verliest zijn elasticiteit niet, hoeveel u het ook uitrekt).
Niet beïnvloed door water.
De originele Shockloc-riem heeft duizenden toepassingen in huis, tuin, garage, camping, auto, 4WD, aanhanger, boot, kajak, vlot, caravan, camper …………

De lijst gaat maar door. De mogelijke toepassingen worden eigenlijk alleen beperkt door uw verbeeldingskracht. De bandjes worden geleverd in verpakkingen van 4,6 en 8 stuks.

Deze krammen kunnen worden gebruikt om ladingen vast te zetten, luifels vast te binden, items aan te sluiten enz. en zijn net zo gemakkelijk los te maken als vast te zetten.
We vinden deze banden buitengewoon handig, veelzijdig en betrouwbaar, en hebben gemerkt dat we deze vaak gebruiken in plaats van kabelbinders voor verschillende doeleinden. De Shock Loc band is makkelijker in gebruik, makkelijker te verwijderen en natuurlijk milieuvriendelijker dan andere oplossingen. Deze riemen zijn ook veiliger, zonder vliegende bungiekoordhaken om op te letten.

U kunt de Shock Loc online bestellen.

Verkrijgbaar in Europa via Evershower.eu