Welkom bij nummer 25 van TURAS Kampeer- en 4WD-magazine. In dit nummer gaan we opnieuw naar Achill Island, een locatie die onlangs weer in het nieuws was vanwege de locatie waar de film The Banshees of Inisherin werd opgenomen. We bekijken 10 unieke 4WD-toerbestemmingen over de hele wereld. Thermometers zweven nog steeds rond de lage eencijferige en mincijfers en we delen enkele tips voor kamperen in de kou en het onderhoud van uw voertuig in winterse omstandigheden. We delen de laatste informatie over Project Maybach, een nieuwe ultramoderne terreinwagen die het resultaat is van een samenwerking tussen Mercedes-Benz en Maybach. We bekijken enkele innovatieve oplossingen voor voertuigopslag, expeditiemateriaal van topkwaliteit, kampeeruitrusting en hebben ook wat essentiële informatie over voertuigvoorbereiding, onderhoud en onderdelen.

We hopen dat u geniet van dit nummer. De TURAS Team.