Welkom bij nummer 24. In dit nummer maken we een rondreis door het vriendelijke Albanië met Tomek en het team van Land4Travel.

Elektrische voertuigen dringen door in elk gebied van het leven, recreatie, transport, landbouw en meer,  in dit nummer bekijken we enkele innovatieve nieuwe EV's, waaronder een ambitieus project om een ​​aangepaste EV naar de top van de hoogste actieve vulkaan van Chili te rijden met alleen zonlicht als stroombron (Peak Evolution).

We verkennen de Strzelecki-woestijn in Australië. Zoals gewoonlijk bekijken we de nieuwste uitrusting, met een nieuwe reeks producten 'KOZI' beschikbaar van het Australische merk DARCHE. Dit nieuwe assortiment van DARCHE is lichtgewicht en is geschikt voor gebruik bij autocamping en bij kamperen met 4WD-voertuigen.   We gaan kamperen met Petromax, installeren enkele opslagsystemen voor voertuigen met Trek Overland en bekijken een betrouwbare externe stroomoplossing van CTEK.

We bekijken enkele geweldige opties om uw voertuig uit te rusten voor uw volgende avontuur met een reeks eersteklas producten van topkwaliteit die verkrijgbaar zijn bij My Overland Shop by Black Label Trade en bij expedition-equipment.com by APB trading Ltd. en nog veel meer.

We hopen dat u van dit nummer geniet.