We houden van Land Rover Defenders en zullen dat altijd blijven doen. De TURAS Verdedigers hebben ons lange tijd goed gediend. We hopen dat je genoten hebt van ons recente materiaal op de TURAS Land Rover Build waar we verschillende updates en upgrades van de Defender 90 hebben uitgevoerd. En we hopen dat u het er ook mee eens bent dat de resultaten fantastisch waren. Welnu, nu richten we onze aandacht een beetje op zijn zus, onze 110 Defender. Een van de gemakkelijkste, snelste en voordeligste manieren om een ​​ouder wordende Defender nieuw leven in te blazen, is met de Bearmach Facelift-kit.

Deze kit, die beschikbaar is voor Defender-modellen vanaf 1995, bevat een 4-bar grille-stijlkit in glanzend zwart met zwarte mesh-inzetstukken. De set bevat de linker en rechter lampranden en omlijstingen van de voorgrille, een ventilatieopening aan de zijkant en twee ventilatieopeningen aan de bovenkant. Deze kit biedt een verfrissende bijgewerkte visuele upgrade voor uw voertuig. De kit is uiterst eenvoudig te installeren en het kostte ons slechts een paar uur om alle onderdelen te vervangen zonder iets anders dan een schroevendraaier. Het gaas aan de achterkant van de ventilatieopening is een upgrade, zowel in de sterkte van de componenten als in de bescherming die door het gaas wordt geboden.

We vinden dat deze kit er geweldig uitziet op de Defender en hebben al wat complimenten en vragen gehad over de nieuwe look. Dit is een eenvoudige en ideale uitbreiding en is ook perfect geschikt om als upgrade te beschouwen wanneer u overstapt naar LED-verlichting.

Je kunt de kit samen met alles wat je nodig hebt voor je Defender vinden op de Bearmach-website.

 

Bearmach is een wereldwijde distributeur van onderdelen en accessoires die geschikt zijn voor Land Rover-voertuigen. werden opgericht in 1958 met slechts drie medewerkers. Tegenwoordig heeft Bearmach een team van meer dan 100 mensen die originele, OEM- en aftermarket-onderdelen naar klanten over de hele wereld verzenden.

Het doel van het bedrijf is om nieuwe manieren te vinden om de Land Rover-gemeenschap onderdelen en technische begeleiding te bieden waarop u kunt vertrouwen, een service waarop u kunt vertrouwen en club-/evenementondersteuning waarmee u plezier kunt hebben, zodat u kunt genieten van elk onderdeel van het Land Rover-leven!

Als je het nog niet weet, heeft Bearmach ook een online Community Space. Een plek waar al zijn klanten kunnen genieten van elk onderdeel van het leven van Land Rover. Kijk op de pagina 'Geïnspireerd raken' voor foto's van enkele favoriete onderdelen en accessoires die op Land Rovers van klanten zijn gemonteerd. Bekijk de nieuwste podcast - de Bearmach Chit Chat en nog veel meer.