Een paar problemen terug hebben we gekeken naar manieren om te voorkomen dat je trots en vreugde wordt gestolen en hoe moderne technologie met apps voor je telefoon heeft geholpen bij het beschermen van je voertuig tegen dieven. Helaas lijkt de trend in voertuigdiefstal in veel landen niet snel te verminderen, en erger nog, een van de meest gewilde voertuigen voor de goed georganiseerde bendes die veel van deze voertuigen stelen om te bestellen en ze vervolgens naar het buitenland te verzenden, zijn Land Rover Verdedigers en andere uitgeruste 4×4-voertuigen die we gebruiken en waar we van houden.

Dus wat kunt u doen om te voorkomen dat uw voertuig wordt beroofd? Zoals benadrukt, helpen nieuwe trackertechnologieën ons om onze voertuigen te monitoren met behulp van apps die ons bijvoorbeeld midden in de nacht een alarm kunnen sturen als de motor wordt ingeschakeld of als uw voertuig begint te bewegen, alarmbellen gaan rinkelen. Maar niet elke dief wil het gedoe om te proberen uw voertuig ronduit te stelen, terwijl velen blij zijn met gewoon in te breken en waardevolle spullen mee naar binnen te nemen.

Het kost een dief maar een paar seconden om het glas in uw voertuig te breken en de inhoud ervan af te pakken. Voor ons is dit altijd een punt van zorg aangezien we bijna altijd dure camera-apparatuur bij zich hebben, hetzelfde geldt natuurlijk voor ambachtslieden die duur gereedschap of voor degenen onder ons die dure kampeerspullen dragen enz. Dus welke afschrikmiddelen kunnen we gebruiken, allereerst is het hebben van een alarm op uw voertuig een hulp, maar dit garandeert niet dat een dief hierdoor zal worden afgeschrikt, aangezien ze vrijwel letterlijk weg met je inhoud in een paar seconden nadat ze hebben gekregen wat ze willen, met de kans om gepakt te worden vrij laag.

1. Instructies worden bij de kit geleverd.

2. Gestructureerde zwarte poedercoating op alle onderdelen.

3. Alle bewakers zijn eenvoudig aan uw ramen te bevestigen.

Maar er zijn andere manieren om de veiligheid van uw voertuig te vergroten en deze zijn in de vorm van raambeveiligingen.
We hebben onlangs de Mobile Storage Systems Defender Window Guards op de 90 geïnstalleerd en sinds het voltooien van deze klus heeft het ons extra gemoedsrust gegeven wanneer we de Defender onbeheerd achterlaten met al onze spullen erin. roestend materiaal en afgewerkt met een getextureerde zwarte poedercoating.

Ze zijn ontworpen om intern te worden gemonteerd en waar mogelijk op bestaande montagepunten op het carrosserieframe te worden gemonteerd. De kleinste van de beschermkappen op de achterdeur worden op bestaande bevestigingspunten onder de plastic bekleding opgenomen. Alle beschermkappen worden geleverd met instructies en montagesets en worden geleverd met de benodigde beugels en bevestigingen die nodig zijn voor montage thuis. Het ontwerp stelt u ook in staat om indien nodig de plastic bekleding in het voertuig te vervangen zodra deze is gemonteerd.

Ze hebben een ontwerp met een rechthoekig patroon dat niet alleen veel licht binnenlaat in het voertuig, maar ook niet zo veel belemmert om uit de ramen te kijken. mooi. In tegenstelling tot veel andere Land Rover Window Guards, worden de Guards van Mobile Storage Systems in het interieur van het voertuig geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat ze niet gemakkelijk kunnen worden verwijderd als iemand, ongewenst, probeerde binnen te komen. Inbouw aan de binnenzijde betekent ook dat er bij de montage niet aan de buitenzijde hoeft te worden geboord in uw voertuig. Wanneer geïnstalleerd, kunt u uw ramen nog steeds gemakkelijk openen en sluiten, omdat de afschermingen het gebruik ervan niet belemmeren. We gebruiken een aantal van de bewakers ook als een platform om wat MOLLE-tassen te plaatsen, de modulaire lichtgewicht uitrusting voor het dragen van lading "werkt perfect samen met de bewakers en ze fungeren ook als een bewaker om de dieven buiten te houden, maar ook als een manier om gemakkelijk toegang te krijgen items opgeslagen in de MOLLE-zakken.

Voor extra opslag kun je ook elastische netten, bungees en meer aan de bewakers hangen. Mobile Storage Systems biedt een breed scala aan innovatieve opbergoplossingen, waaronder ladesystemen die zeer hoogwaardig zijn afgewerkt. Al hun producten bieden de sterkte, duurzaamheid en bruikbaarheid waar klanten naar op zoek zijn bij het uitrusten van hun voertuigen. Ze zijn ook trots om op te scheppen dat al hun producten zijn ontworpen en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk.

Nu de vraag toeneemt, heeft dit innovatieve bedrijf zijn productassortiment uitgebreid om veilige opslag- en beveiligingssystemen van hoge kwaliteit te leveren voor andere merken 4X4's. Als onderdeel van TURAS land Rover bouwen we zijn verheugd om samen te werken met Mobiles Storage Systems en een aantal van hun geweldige producten toe te voegen aan de TURAS Landrover gebouwd.

Window Guard-functies

Vervaardigd van robuust, niet-roestend materiaal.
Gestructureerde zwarte poedercoating.
Past intern op uw voertuig.
Maakt gebruik van bestaande bevestigingspunten.
Kan nog steeds ramen openen.
Buitenboren is niet nodig.