Er komt iets G-reat - The Offroad Monkeys hebben hun stal vergroot en bieden nu voor het eerst ook CNC-gefabriceerde onderdelen voor de Mercedes-Benz G-Klasse aan. De G-Klasse heeft vergelijkbare zwakke punten op de deurscharnieren en andere externe onderdelen als de Land Rover Defender. Bij deurscharnieren zit bijvoorbeeld het grootste deel aan de binnenzijde, maar ook hier bevindt het scharnierpunt zich aan de buitenzijde en is blootgesteld aan omgevingsinvloeden en corrosie.

De nieuw ontwikkelde producten van de Offroad Monkeys vertrouw op de bewezen eigenschappen uit de ervaring met de Land Rover Defender onderdelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en hebben een speciale oppervlaktebehandeling zodat ze blijvend corrosiebestendig zijn en bestand zijn tegen alle omgevingsinvloeden om te roesten.

Alle onderdelen van de Offroad Monkeys worden ontwikkeld en geproduceerd in een klein familiebedrijf in Beieren. Waar de focus ligt op het produceren van producten van de hoogste kwaliteit, 100% made in Germany. De uitgebreide ervaring van de Offroad Monkeys in de ontwikkeling en constructie van hoogwaardige offroad-accessoires heeft nu een nieuw niveau bereikt.